Carlo-Mô
Carlo-Mô

Divendres 16 d’ABril, vàrem entrevistar l’actor Carlos Pérez, més conegut com Carlo-Mô, que està representant a la Sala Muntaner (www.salamuntaner.com) l’espectacle “I/dos”, amb l’actor Mr.Di, una divertida paròdia sobre la participació del públic en el mòn del teatre.

Després, un capítol més del “Passa-Temps” que ens detalla cada setmana la Mª José Segura Sola… & Co. amb les efemérides d’un 16 d’Abril.

Després, el moment de Galinda Lalinda, aquesta setmana amb la trucada a una botiga de Barcelona, explicant la neccessitat que té que li “fotin un clau”….. a casa seva!   Si vols veure la seva intervenció, fes click en aquest enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=QJbuRDFRlLM

També varem recordar la figura de Karlos Arguiñano i la seva manera tan propera d’ensenyar-no a cuinar i alhora, a fer-nos riure explicant els seus acudits. I les nostres subversions originals, en aquesta ocasió, amb la meravellosa cançó de “Venecia sense tu”, amb les versions de Dyango, Iva Zanichi i Charles Aznavour.

Recorda que pots escoltar el programa o baixar-t’el al teu ordinador, anant a l’apartat “Enllaços/Audios del programa” i fent click a sobre del link d’aquest programa “PAG 753”

Tot això, en una dósi concentrada de “PARLA AMB GRÀCIA“, el programa degà de ràdio gràcia, al 107.7 de la FM.  Fent els 20 anys d’història a Gràcia.