“PARLA AMB GRÀCIA”, Imatges inédites de l’any 1.990!

General  Tagged , , , , No Comments »

De vegades, intentant endreçar les coses que tenim per casa, trobem algunes que sòn un petit tresor. Això m’ha passat avui mateix.  Estava (com deia la cançó) cercant dins el “bagul dels records” i he trobat una filmació de pocs minuts enregistrada el 27 d’Octubre de 1.990 a Ràdio Gràcia (poques setmanes després de la inauguració de l’emissora) en la que es veu als que feiem el programa “PARLA AMB GRÀCIA” a l’estudi del carrer Verntallat (el primer que vàrem fer servir amb caràcter de provisionalitat fins el trasllat al c/Aldea mesos després). Per veure aquestes imatges, podeu clicar aquí:

http://www.youtube.com/watch?v=hGe5HlSC9PI

A les imatges podreu veure la Lupe Calleja, que feia llavors de técnic del programa, el Ferràn Sànchez, la Montse Serramià i qui escriu aquest article en Xavi Miras. Els que seguiu el programa ja sabeu que tant la Montse com jo som els supervivents d’aquella aventura iniciada fa més de 18 anys i que encara segueix, senzillament “per amor a l’art”.

No vaig poder evitar una emoció continguda en fer aquesta troballa, que demostra una vegada més que els del “PARLA AMB GRÀCIA” fem ràdio per que ens agrada i ho gaudim, i no simplement escalfar la cadira. D’altra banda, penso que han de ser de les poques imatges en moviment que es conservin d’aquella época. Si hi han més, animo a tots els que les tinguin a que les donin a conéixer, per gaudir tots plegats d’uns records inoblidables.

M José i Galinda, enmig del programa

PARLA AMB GRÀCIA!

“PARLA AMB GRÀCIA 711” 20.2.2009 . Ja el pots escoltar!!

La Ràdio  Tagged , , , No Comments »

curanderos

 

 

 

 

 

Aquest divendres hem feu un nou programa del “Parla amb Gràcia”, en aquesta 19a temporada… sembla inversemblant però aqui hi som.

Vàrem tenir la nostra particular “cocktelera de noticies” servida per la Montse i el Xavi. Després, una interessant entrevista amb l’Ever Blanchet, el “pare” del Versus Teatre” i  el “Teatre Gaudí Barcelona”, arràn de l’obra “Un manicomi a Goa”  i també del primer aniversari del TGB. Després, Galinda Lalinda va intentar contactar amb un d’aquestes mestres “curalotodo” que s’ofereixen per resoldre qualsevol problema, per tal d’exposar-lo un cas difícil. No várem tenir massa sort, doncs no va respondre a la crida que li va fer la nostra particular “lectora de tarot”; i la Mª José Segura ens va donar una pista més del nostre particular personatge misteriós, i va despullar en petites sintesis la figura de l’acordeonista, l’altre Mª José, cradora del famós ball de “los Pajaritos”.

No tenim frase aquesta setmana pel nostre lector anónim, però si voleu reviure el programa de divendres, aneu a l’apartat “AUDIOS DEL PROGRAMA” d’aquest bloc i obriu o descarregueu-vos el PAG nº 711 20.2.2009.

Salut!

RÀDIO GRÀCIA per INTERNET?

General 7 Comments »

Ràdio Gràcia per Internet….. Si, sería molt maco si pogués ser veritat, oi?  Però malgrat que l’emissora ja té més de 18 anys de vida (els mateixos que el “PARLA AMB GRÀCIA”), sembla increible que hores d’ara, cap de les persones o Autoritats que tenen en les seves mans aquesta possibilitat, no s’hagin posat a treballar sobre el tema. I no serà perque no s’hagi demanat…

internet-radio

Des d’aquest bloc volem fer una crida sobre aquest tema. Muntar una web no és difícil ni costòs  i menys, emetre per Internet. Però per fer-ho, s’ha de tenir una web. I sobre tot, interés. Els que hi som a la ràdio terballant per amor a l’art, només demanem una mica d’interés a qui correspón (com a mínim una petita part del que hi posem al “PARLA AMB GRÀCIA” i em consta que a d’altres programes de la casa com “EL GALLINER”,  “TERÇOS AMUNT” ó “BATAKADA RADIOACTIVA”,  per posar un exemple).

I el més “trist” és que conec casos d’emissores de ràdio que només emeten per internet, també amb voluntaris i sistemes molt senzills i que , d’aquesta manera, tenen moltíssima més audiéncia que Ràdio Gràcia (a diferéncia de nosaltres, ells la poden mesurar molt directament a través de les conexions que van tenint durant l’emissió…). La qualitat de la programació d’algunes d’aquestes emissores es infinitament més baixa que la nostra, però en canvi arriven a tot arreu,  degut a que tenen el que Ràdio Gràcia no en té.

En definitiva, aquestes emissores i moltes altres convencionals, emeten per Internet perque els seus Administradors ho han volgut. I la nostra?

                                     *   *   *   *   *   *   *

“PARLA AMB GRÀCIA” núm 710 – 13.2.2009

General No Comments »

Al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 710 de 13 de Febrer  de 2.009, varem fer la nostra  “coctelera” de noticies i recomanacionsals oients. Galinda Lalinda, va tractar un cas amb una oient, Cristina, que havia de solucionar un problema de “banyes”.

Després varem fer una trucada sorpresa de felicitació al Pau, una de tantes persones que el dia de Sant Valentí complia anys (en el seu cas, 50). Mª José Segura ens va donar les claus del personatge de la setmana i les pistes pel personatge misteriòs del mes. Al “Torito de Clotilde”, vàrem descobrir com es fan unes peres al vi i les  “Subversions Originals”  vàren fer que escoltessim 4 versions diferents de la cançó “El dia que me quieras”.

Per cert, Galinda ens va portar un nou look (un més), que va causar impacte:

Galinda i el seu nou "look"

Galinda i el seu nou "look"

 

 

 

 

 

 

 

Durant l'emissió del programa, a l'estudi de Ràdio Gràcia

Durant l'emissió del programa, a l'estudi de Ràdio Gràcia

 

 

 

 

 

 

 

 

Per cert, l’any passat en molts articles teniem una frase-dedicatòria pel nostre lector anònim i aquest any volem seguir pel mateix camí, o sigui que,   “amic” del PARLA AMB GRÀCIA, aqui tens el nostre particular record:

“El pitjor que fan les persones dolentes és fer-nos dubtar dels bons, però alguns ni tenen la categorái per fer això, doncs a més de ser dolents, sòn ximples…”

Ja sabeu, podeu escoltar o descarregar-vos el programa anant a l’apartat AUDIOS DEL PROGRAMA d’aquest bloc.

“PARLA AMB GRÀCIA”: ACTUALITZEM EL BLOC!

General No Comments »

Bé, des del darrer “PARLA AMB GRÀCIA” del 2.008, no haviem pogut actualitzar el bloc degut als canvis i sobretot, a que encara no m’havia intentat posar al dia per manca de temps. Fins avui, hem fet els programes del 16, 23 i 30 de gener i els del 6 i 13 de Febrer de 2.009.  Totes aquestes emissions corresponen als programes núm. 706 al 710 (fins el 13 de febrer).

Hem tingut de tot, entrevistes, música, col·laboracions, trucades i els nostres habituals espais. Aqui teniu algunes imatges que us donaràn una idea de que tampoc hem canviat tant d’un any a l’altre…. Seguim amb la mateixa il·lusió que abans, és a dir, molta.

Per tant, us convido a seguir visitant el nostre bloc. Més endavant, en un altre article, trobareu el resum del programa de divendres 13 de febrer. Malgrat aquesta abséncia de noticies del programa al bloc, podeu descarregar-vos els darrers programes a l’apartat AUDIOS DEL PROGRAMA que hi trobareu a la portada d’aquest bloc i visitar els enllaços a videos que trobareu als diferents articles i enllaços de video.

I també us convidem a escriure’ns i deixar els vostres missatges o comentaris en aquest mateix bloc o directamente a trvés del correu electrònic del programa parla@gracianet.cat .

Salut!

Galinda truca maestro Bilo

Galinda truca maestro Bilo

El video de la trucada al maestro Bilo el teniu en aquesta adreça:

http://www.youtube.com/watch?v=S4WYsmZbIhU

Montse i Mª José, en plena emissió del programa 709
Montse i Mª José, en plena emissió del programa 709
Galinda Lalinda, canta "Mi Jaca" al Maestro Llondi

Galinda Lalinda, canta "Mi Jaca" al Maestro Llondi

per veure el video on Galinda canta al Maestro Llondi, feu clic en aquest enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=puNWtGqCyO0


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines