Els cantants “PERET, EL REI DE LA RUMBA” i “SWAN FYAHBWOY”, al programa nº 736 de “PARLA AMB GRÀCIA “

General  Tagged , , , , , No Comments »

Al “PARLA AMB GRÀCIA” 736 de divendres 20 de Novembre varem escoltar l’entrevista que dimarts ens va concedir en Peret “El Rei de la Rumba” i vàrem escoltar les seves cançons del seu nou disc com versions especials de “Rascayú”, “El muerto vivo” ó “Maria de la O” aixì com d’altres com “Malevaje”, “La chabola”, “La otra casa” o “Un tiempo para todo”

Mª José i Xavi, amb l'imateg de Peret al nou disc

Mª José i Xavi, amb l'imatge de Peret al nou disc

Després, la Mª José Segura ens va recordar l’efeméride del 20-N i més tard, vàrem entrevistar en directe el Singjay “Swan Fyahbwoy”  http://www.fyahbwoy.com , un cantant que està destacant en un génere musical d’una gran acceptació entre la gent jove seguidora del reggae i les seves varietats musicals.

Swan Fyahbwoy

Swan Fyahbwoy

PARLA AMB GRÀCIA“, 19 anys de ràdio!

“EL REI DE LA RUMBA” al “PARLA AMB GRÀCIA”

General  Tagged , , , , , No Comments »

El cantant Peret, el Rei de la Rumba Catalana, ha concedit una entrevista al “PARLA AMB GRÀCIA”, que serà emesa el proper divendres 20 de Novembre. El cantant de Mataró ens va reunir al Restaurant Els Ocellets, de la Rda Sant Pau de Barcelona per conversar sobre la música i la seva vida professional. Peret acaba de treure al mercat un nou disc anomenat “De los cobardes nunca se ha escrito nada” i del que el programa degà de ràdio Gràcia es farà resó aquest divendres. No t’ho perdis! 

Xavi Miras i Peret, el Rei de la Rumba

Xavi Miras i Peret, el Rei de la Rumba

PARLA AMB GRÀCIA19 anys de ràdio!

PERET, “El Rei de la Rumba”, al “PARLA AMB GRÀCIA” del proper divendres 20 de Novembre

General  Tagged , , , No Comments »

El cantant Peret, “El Rei de la Rumba catalana”, serà entrevistat al “PARLA AMB GRÀCIA” en el programa del proper divendres 20 de Novembre. Intentarem descobrir al Peret persona i al Peret artista, que a més a més acaba  de treure un nou disc al mercat, anomenat “De los cobardes nunca se ha escrito nada“.  Escolta i gaudeix d’una de les seves cancons, fent clic en aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=-cKtuTO65w0

portada del nou disc de Peret
portada del nou disc de Peret

No t’ho perdis!, divendres 20 de Novembre, “Peret” al “PARLA AMB GRÀCIA”

“PARLA AMB GRÀCIA” 735, ja t’el pots descarregar!

General  Tagged , , , , , , 1 Comment »
Les actrius de "Desiguals" (María Clausó, la primera per l'esquerra)

Les actrius de "Desiguals" (María Clausó, la primera per l'esquerra)

Al “PARLA AMB GRÀCIA”  de Divendres 13 (dia “terrorífic” pel mòn anglosaxó), vàrem entrevistar María Clausó, una de les actrius que representa al Teatre Gaudí Barcelona, l’obra “Desiguals”, escrita i dirigida per l’Ever Blanchet. Podeu veure un “trailer” en aquest enllaç:  http://www.wikio.es/video/1985980

Després, Galinda Lalinda es va posar en el paper d’una de les Germanes Brócoli i acompanyada de la seva “germana” Mili, varen contactar amb una empresa que ofereix uns serveis de relaxació flotants sobre l’aigua. No deixeu de veure i sentir aquest moment, fent clic en aquest enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=Ox5rTGqbucw

les "Germanes Brócoli"
les “Germanes Brócoli”

 Maria José Segura ens va recorar al seu espai “El Passa-Temps”, els orígens del “Divendres 13”, una data “terrorífica” al mòn anglosaxó. I finalment, vàrem sentir les subversions originals de la cançó “Blowin’ in the wind” .

“PARLA AMB GRÀCIA”, 19 anys d’història de la ràdio!

“PARLA AMB GRÀCIA” i “La síndrome de Bucay”

General  Tagged , , , , , , No Comments »

Un “PARLA AMB GRÀCIA” molt interessant vàrem tenir divendres passat. Després de conversar amb Déu un cop més, vàrem dedicar la nostre secció habitual a parlar amb el David Verdaguer, ún dels actors que està representant al Versus Teatre l’obra “La síndrome de Bucay”. Més informació a  www.versusteatre.com

cartell anunciador de l'obre "La síndrome de Bucay"

Després, Galinda Lalinda va posar a prova a un Restaurant Xinés, amb una comanda molt especial. Si voleu veure i viure aquest moment tan “especial”, feu clic a sobre d’aquest enllaç.

 http://www.youtube.com/user/xavimiras#p/a/u/0/RUxXW1wMj7Y

I si a més a més voleu saber el perqué d’aquest modelet “Taronja” que Galinda Lalinda va lluis en aquest programa, clica en aquest enllaç i veuràs al Xavi Miras presentant aquesta nova incursió en el mòn de la moda… http://www.youtube.com/watch?v=xncZhQmC8es

 Galinda Lalinda i el seu barret, model "Taronja"

                 Galinda Lalinda i el seu barret, model “Taronja”

 

Galinda, amb el mateix model de barret, però amb visió lateral

I més tard, la Mª José Segura ens va fer caminar pel túnel del temps recordant-nos qué es el que va passar un 6 de Novembre de fa uns quants anys.

PARLA AMB GRÀCIA19 ANYS d’HISTÒRIA DE LA RÀDIO


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines