“PARLA AMB GRÀCIA” a Montserrat amb Lluis J.Grífol, un altre “11”…

Altres No Comments »

equip i grifl

grifol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tal i com vàrem anunciar en articles anteriors, l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA" es va desplaçar a Montserrat l'11 de Juliol per acompanyar a Lluis J. Grífol,   -"contactat" i col·laborador del programa des de fa unes setmanes-   i anar posteriorment al lloc d'avistaments aprop de EL Bruc, dins l'area d'influencia de la zona de MontserratLa nit va ser agradable i fins i tot ennubolada. La concentració general de gent es va produir al voltant de mitjanit i a les 2 de la matinada va començar a ploure. En qualsevol cas, Lluis Grífol va donar les seves xerrades magistrals i va respondre a les preguntes que sobre el tema la gent li volía plantejar.

Durant la concentració va intervenir un dels col·laboradors i amic de Grífol, en Ricardo Marés, que va parlar de l'existéncia d'un mòn interior tant mental com físic i va afirmar que la terra és buida en el seu nucli. Aqui hi trobareu mes informació  www.tierrahueca.com

Aquesta nit i arràn de la xerrada del Lluis sobre els seus anys d'experiencia en el tema, va comentar que era a punt de complir 64 anys i els assistents li van dedicar un "Feliç Aniversari" que en Lluís va agrair. En qualsevol cas, amb aniversaris o sense, creient o no creient, escéptics o no, és tota una experíencia acompanyar al Lluis J Grífol aquests dies  "11" , un número "màgic" que s'ha convertit en tot un símbol relacionat amb el  fenómen OVNI a Montserrat  .

Si voleu sentir una part de la seva xerrada a Montserrat aquest dia, aneu dins aquest bloc a "Enllaços/Audios del programa" i allà busqueu l'arxiu.

“PARLA AMB GRÀCIA” s’acomiada fins el Setembre, per tornar amb mes força!

Altres No Comments »

Mª José Segura… Sola!

Divendres passat va ser el darrer programa del "PARLA AMB GRÀCIA". Vàrem descobrir el guanyador als "comentaris" del PARLAVISION, comentari que va ser signat per "MAMITA". Amb el Lluis J. Grífol vàrem recordar el proper dia "11" de concentració a Montserrat i Galinda Lalinda va repasar alguns dels casos amb part dels protagonistes que van trucar per teléfon. Si tot va bé, tornarem al Setembre per celebrar els 18 anys en antena (un fet històric i poc habitual en les emissores municipals catalanes i fins i tot de l'Estat) i sempre a Ràdio Gràcia. Tornarem amb més il·lusió que mai i ja estem treballant per tenir un programa especial d'aniversari com cal i amb novetats vers la nova temporada.  Ara només falta rebre el suport necessari i que el tema de l'antena es solucioni en benefici de tots: oients, treballadors i col·laboradors del programa. I que s'ens pugui escoltar com abans. 18 ANYS DE RÀDIO s'ho mereixen… ens ho mereixem!

11 de Juliol de 2.008 · “PARLA AMB GRÀCIA” amb Lluís J. Grífol, a Montserrat

Altres No Comments »

ovniDivendres 11 de Juliol de 2.008, l'equip del programa anirà a Montserrat a trobar-se amb el contactat i col·laborador del programa, Lluis J.Grífol  i viure una nit màgica, a la muntanya "màgica".

Tot i que el "PARLA AMB GRÀCIA" es de vacances, volem compartir amb centenars de persones (o potser mil·lers) i amb el mateix Lluis una experiéncia singular, independentment de que un mateix cregui o no en aquest tipus de fenómens.

A la xarxa hi ha molta informació sobre el particular, però com a exemple, us adrecem a aquests videos dels programes de TVE1 "España Directo, sobre les visites a Montserrat i el fenómen OVNI:

http://es.youtube.com/watch?v=GTI_SMTKgtk

“PARLA AMB GRÀCIA” agafa vacances. Divendres 4 de Juliol, darrer programa de la temporada

Avanç/Crónica programes emessos No Comments »

Montse i GalindaEl "PARLA AMB GRÀCIA" s'en va de vacances fins el Setembre, on si no hi han canvis, començarem el curs 2.008/2.009.

I per acomiadar la temporada, al darrer programa decidirem el guanyador/a del concurs de comentaris del PARLAVISION. Lluis J. Grífol torna al programa per parlar de la propera concentració que es farà a Montserrat el proper 11 de Juliol i on l'equip del programa assistirà al complet. 

Galinda recuperarà casos que han passat per les seves mans en aquests mesos de consultori; la María José farà el darrer "PQ no te callas" de la temporada i les subversions originals ens faràn sentir cançons de diversos tipos que canten a Barcelona.

El programa s'acaba però el bloc romandrà obert i amb incorporacions de noticies i articles relacionats amb la ràdio i el mòn de l'espectacle i la comunicació!

BONES VACANCES A TOTHOM!!!


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines