“PARLA AMB GRÀCIA 733”, parlant d’OVNIS i extraterrestres…

General  Tagged , , , , No Comments »
Lluis Grífol, en una de les seves concentracions a Montserrat, mirant cap el cel
Lluis Grífol, en una de les seves concentracions a Montserrat, mirant cap el cel

Al “PARLA AMB GRÀCIA” de divendres 30 d’Octubre, vàrem tenir una conversa telefónica amb en Lluis Grífol, col·laborador del programa i reconegut “contactat” amb els éssers extraterrestres. Vàrem comentar la darrera “concentració” que va haver-hi a Montserrat, al igual que tots els dies 11 de cada més. I es va fer resó d’un rumor sobre una posible declaració del President Obama en les properes setmanes, reconeguent la veracitat del fenómen OVNI…..

Galinda Lalinda, lluint un dels seus models de barrets...o el que sigui
Galinda Lalinda, lluint un dels seus models de barrets…o el que sigui

Després, Galinda Lalinda va fer una trucada al servei 010 de l’Ajuntament de Barcelona, per tal de veure si existeixen empreses d’acompanyants masculins per a persones soles (rés a veure amb temes de “pecat”).  Si voleu veure i sentir el video de la trucada, podeu fer click en aquest enllaç

http://www.youtube.com/watch?v=RBt3_lhpelM

Més tard, Mª José Segura ens va fer el seu tradicional “podium” al seu espai del “PASSA -TEMPS”, amb les efemérides més destacades.

I finalment, una estrena al programa: “EXPEDIENT PARDO”, on podreu sentir les anécdotes i curiositats més destacades de l’història, amb el toc especial de Josep A.Pardo.

Ja podeu escoltar el programa o baixar-lo al vostre ordinador, com de costum. Aneu-hi a la dreta d’aquest bloc, apartat enllaços i allà, cerqueu “Audios del programa”. Allà trobareu el programa 733 de 30.10.2009. Feu clic a sobre i… ja està!

Xavi, Mª José i Galinda Lalinda, abans de començar el programa

Xavi, Mª José i Galinda Lalinda, abans de començar el programa

“PARLA AMB GRÀCIA 732” – Ja el pots escoltar!

General  Tagged , , , No Comments »
Xavi Miras, conductor del programa

Xavi Miras, conductor del programa

Al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 732  de divendres 23 d’Octubre varem conectar una altra setmana amb Déu, però el vàrem enxampar dormint…. 
Equip de "Fando y Lis" amb l'autor Fernando Arrabal (assegut) i director, QUiquie Culebras, dempeus a l'esquerra

Equip de "Fando y Lis" amb l'autor Fernando Arrabal (assegut) i director, Quique Culebras, dempeus a l'esquerra

Després, el director de teatre Quique Culebras ens va parlar de l’obra “Fando y Lis”, de Fernando Arrabal i que s’està representant al Tantarantana www.tantarantana.com .
Galinda Lalinda i Mili

Galinda Lalinda i Mili

Galinda Lalinda va venir acompanyada aquesta setmana de Mili, i posant-se en la pell de dues velles glories de l’espectacle, vàren trucar a un Restaurant per a oferirse sota el nom de “Las Brócoli” com a dues equilibristes per animar els sopars espectacle. Veure el video de la trucada en aquest enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=vQe3nyGPTus

Va haver-hi un debat posterior sobre la conveniencia o no de donar oportunitat a les velles glòries de l’espectacle i una trucada va manifestar la seva oposició.

Grup voluntaris UJSARIO

Després vàrem parlar amb l’Albert Espinosa, voluntari de l’ONG  “UJSARIO”, que va ser present al campament de refugiats saharauis de Dajla i ens va explicar com va anar la seva experiencia. La foto mostra el grup que es va desplaçar a Algèria durant una setmana. Més informació a http://ujsariodajla.blogspot.com/ 

Mercé Puig, oient del programa, amb Galinda Lalinda

Mercé Puig, oient del programa, amb Galinda Lalinda

El programa es va acomiadar fins el proper divendres, dia 30 d’Octubre, quan el “PARLA AMB GRÀCIA” emetrà el seu “capítol” nº 733 dins els seus més de 19 anys de vida, en un programa amb “olor” de castanyada.

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 731 16.10.2009

General  Tagged , , , No Comments »

Montse i Mª José, a la terrassa dels estudis de Ràdio Gràcia, abans de començar el programa

Al “PARLA AMB GRÀCIA” del 16 d’Octubre, vàrem trucar una setmana més a Déu, dins l’espai “Conexió Divina”. Després, l’entrevista amb el Marc Miramunt, directo de teatre de l’obra Immens, en cartellera al Guasch Teatre fons el 25 d’Octubre. Més tard, vàrem recordar Luis Aguilé i Basilio, cantants que vàren morir aquest mes d’Octubre. Luis Aguilé va ser entrevistat al Maig de 2.008 al “PARLA AMB GRÀCIA”.

Galinda Lalinda i el Sr. Marimòn

Després, Galinda Lalinda va presentar el Sr. Marimòn, un amic seu amb qui comparteix pis i que va conéixer aquest estiu; i la Mª José Segura va recordar unes noves efemérides del dia.

Montse i Galinda

Montse i Galinda

“PARLA AMB GRÀCIA” 19 ANYS DE RÀDIO

General  Tagged , , , , No Comments »
L'equip del PARLA AMB GRÀCia, amb la Núria Feliu
L’equip del PARLA AMB GRÀCIA, amb la Núria Feliu

El programa “PARLA AMB GRÀCIA” va celebrar divendres passat el seu 19é aniversari en antena. Finalment i per problemes en l’emissor de la ràdio (un cop més…) ens vàrem veure privats d’emetre el programa en directe. Per tant i com estava tot preparat, vàrem enregistrar en directe el programa sencer i s’emetrà íntegre divendres 9 d’Octubre de 2.009, de 7 a 9 de la tarda.

Núria Feliu i Montse

Núria Feliu i Montse

Al programa vàrem tenir en directe la Núria Feliu i també vàrem entrevistar Tomàs Molina, el meteoròleg de TV3.  Galinda Lalinda va llegir “sobre el terreny” el futur a la Núria Feliu i vàrem apagar les espelmes al nostre pastís d’aniversari.

Oients del barri es van acostar a veure el programa

Oients del barri es van acostar a veure el programa

 

La Núria va rebre la trucada d’un admirador i Galinda també va tenir una proposta gairebé sentimental d’un altre seguidor.  Varem parlar de “LA X caiguda de l’Imperi Romà” amb el seu autor, Jesús Roche. Aquesta obra s’estrenarà el  proper dia 8 d’Octubre al Versus Teatre . I finalment, la Mª José Segura ens va comentar les efemérides habituals en el seu “Passa-Temps”.

Núria Feliu, a punt d'apagar les espelmes del pastís
Núria Feliu, a punt d’apagar les espelmes del pastís

Recordeu, divendres 9 d’octubre, podreu sentir íntegre…. (si no torna a fallar l’emissor”)   el programa del 19é Aniversari del “PARLA AMB GRÀCIA“. No us ho perdeu! Malgrat tot, continuem endavant…

L’EMISSOR DE RÀDIO GRÀCIA TORNA A FALLAR

General  Tagged , , , No Comments »

antena1

Aquest cap de setmana, l’emissor de Ràdio Gràcia ha tornat a fallar.  Ì “gràcies” a aquest fet, alguns programes no han pogut sortir per antena, entre ells el “PARLA AMB GRÀCIA”, que celebrava el 19é aniversari aquest divendres amb un programa especial. I ho voliem fer, com sempre, en directe. 

Un cop més, l’emissor ens ha tornat a fer la guitza, malgrat l’esforç d’uns pocs i amb l’indiferéncia de qui no han de ser indiferents a aquest fet. Fins quan?


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines