LLUIS JOSEP GRIFOL, ufóleg i contactat, al “PARLA AMB GRÀCIA” el 30.5.2008

Avanç/Crónica programes emessos 1 Comment »

Lluis Josep Grífol, ufóleg i contactat, serà entrevistat un cop més al "PARLA AMB GRÀCIA" aquest proper divendres per parlar del éssers extraterrestres, amb qui assegura tenir contacte regular des de fa 30 anys, arràn d'una experiencia personal que es va repetir sovint. Des de llavors, en Lluis puja a una esplanada aprop de la muntanya màgica de Montserrat els dies 11 de cada mes, on sembla que aquests éssers es manifesten de formes i maneres diferents, fet que sembla s'ha vist ratificat pels milers de persones que s'han arribat a concentrar al voltant de la zona en una mateixa nit.

Aquest fet ha estat seguit durant anys de forma espontània per molta gent que li ha acompanyat a aquest lloc, tant seguidors, detractors, curiosos i gent diversa que s'han sentit atrets per un tema tan apassionant com l'ufología

Lluis Josep Grifol, en una de les seves xerrades aprop de Montserrat

Lluis Josep Grífol, en una de les seves xerrades aprop de Montserrat.

Xavi Miras

 

 

Luis Aguilé, entrevistat al “Parla amb Gràcia” el 23 de Maig de 2.008

Entrevistats No Comments »

El veterà cantant Luis Aguilé va ser entrevistat el passat divendres 23 de Maig al "PARLA AMB GRÀCIA" al programa nº 685. L'artista, conegut per cançons com "Cuando salí de Cuba", "Es una lata el trabajar", "Camina camina" i moltes més, es va mostrar molt proper i amable durant tota l'entrevista. Va reconéixer que, durant els anys 60 li van oferir anar al Festival d'Eurovisión representant a Espanya però que va rebutjar l'oferta per evitar tota polémica pel fet de no ser espanyol. 

LUIS AGUILE

Luis María Aguilera (de nom artístic Luis Aguilé), va néixer a Buenos Aires (Argentina) i va viure molts anys a Barcelona òn te una de les seves residéncies. Fa anys va enregistrar un disc en català on interpretava entre altres, cançons com "Barcelona" o "Aimada Catalunya", en mostra del seu amor i devoció per la nostra terra.

Luis Aguilé va prometre tornar a estar en contacte amb els oients del "PARLA AMB GRÀCIA" i a ser possible, en persona i en directe ls estudis del carrer Aldea, 15-17.

Gràcies Luis!

Xavi Miras 

 

L’equip del Parla amb Gràcia (1.2.2008)

Qui som? 1 Comment »

Aquest és l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA". D'esquerra a dreta: Xavi Miras (conductor i fundador del programa del programa), Jordi Doménech (técnic de só), Montse Serramià (fundadora del programa), Galinda Lalinda (Marga Loriente) i Mª José Segura…Sola! 

“PARLA AMB GRÀCIA” us dona la benvinguda!

Altres 1 Comment »

Hola a tothom. Soc en Xavi Miras, "conductor" del "PARLA AMB GRÀCIA", programa degà de Ràdio Gràcia i aquest primer article del bloc vol servir de benvinguda i presentació davant tothom que ens visiti.

"PARLA AMB GRÀCIA" és un programa de ràdio que va néixer com a tal el 29 de Setembre de 1.990. Això significa que som a punt de complir la majoría d'edat (18 anys!!!) i ho celebrarem amb un programa especial del que ja donarem detalls més endavant. Vàrem començar a Ràdio Gràcia i aquí seguirem… mentre ens deixin les circumstàncies!

Ah! Aprofito per agraïr en David, de "GraciaNet" el suport en muntar i iniciar aquest bloc. Salut!

Xavi

2008-05-18

 

Enhorabona!

Altres 2 Comments »

Si pots llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Rep una cordial benvinguda!


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines