“PARLA AMB GRÀCIA”, més que un programa de ràdio.

General  Tagged , , No Comments »

Simplement amb aquestes línies, volem deixar palés un cop més el que ja hem demostrat des de fa gairebé 19 anys del  “PARLA AMB GRÀCIA”: “Entusiasme” i ganes de fer ràdio (i una dosi molt gran de “tossudería”). Cas contrari, no s’explicaría el temps que estem fent el programa, tenint en compte a més a més les dificultats que algú s’ha encarregat sovint de posar en el nostre camí, intentant provocar fins i tot el nostre abandonament de la “nau” de la ràdio. 

Però sobretot, vull destacar l’equip. Si no hi ha equip, el tema no funciona. I per sort, malgrat tot, el “PARLA AMB GRÀCIA” es de fet “més que un programa de ràdio”.

l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA"
l’equip del “PARLA AMB GRÀCIA”
a dalt: Marga (Galinda), Mª José i Montse; abaix: Jordi i Xavi

TEMA OVNIS al “PARLA AMB GRÀCIA 719”, amb LLUIS J.GRIFOL. Ja us el podeu descarregar al vostre ordinador o escoltar-lo “on line”!

General  Tagged , , , No Comments »

Al “PARLA AMB GRÀCIA” de divendres 24 d’Abril, vàrem parlar amb el Lluis Grífol, “contactat”, ufóleg” i col·laborador del programa, sobre la noticia d’un ex-astronauta, Edgar Mitchell, que va declarar fa pocs dies que el govern dels EE UU oculta naus d’extraterrestres.

ovnis
ovnis
Abans de l’entrevista, vàrem fer la nostra particular “coctelera”, després “Galinda Lalinda” va trucar al Maestro Sama, amb un altre cas interessant. Pots veure’l i sentir-lo en aquest enllaç:
La Mª José Segura Sola ens va fer la radiografía d’un altre personatge (Tom Selleck) i finalment varem fer les “Subversions Originals” de la cançó “Por el amor de una mujer”.
copia-de-p10001062
I en relació a la frase pel nostre lector anónim…. millor deixar-ho per avui!  Li recomanem a ell i a tots els que llegiu aquest article, que escolteu el programa sencer a l’apartat “ENLLAÇOS/ AUDIOS DEL PROGRAMA” d’aquest bloc, fent clic a sobre del link   “PAG 719  24.4.2009”  ó descarregar-lo al vostre ordinador. 

“PARLA AMB GRÀCIA 718” amb el “TANTARANTANA TEATRE”

Avanç/Crónica programes emessos  Tagged , , , , No Comments »
seu del Tantarantana, c/de les Flors

seu del Tantarantana, c/de les Flors

El “Parla amb Gràcia” va entrevistar aquest divendres passat el director del Tantarantana Teatre, el Julio Àlvarez, per parla de l’obra “De Música i d’Homes”, que ell mateix dirigeix. Es dona el fet que part dels efectes sonors d’quest espectacle es van enregistrar als estudis de Ràdio Gràcia, amb l’intervenció del técnic de l’emissora, en Jordi Doménech, qui és també qui condueix el nostre programa des de la part técnica. El Tantarantana ha tingut el detall d’oferir invitacions de franc a tots els oients del programa i als membres de tota l’emissora. Aquest programa estarà present el dia de l’estrena oficial, el proper dimecres 22 d’Abril.
També vàrem fer la nostra particular “Coctelera”; Galinda Lalinda va contactar amb el professor Alesa, per plantejar-li un nou cas d’una de les oients del programa. Si voleu veure i sentir la consulta, cliqueu en aquesta “link”:  http://www.youtube.com/watch?v=KnCJeFmRvdo  ;  i varem fer les nostres “Subversions Originals”, en aquesta ocasió amb la cançó “La muralla”.
Galinda, lluint un dels seus models originals

Galinda, lluint un dels seus models originals

I la frase pel nostre lector anónim: “Viu i deixa viure… (si es que entens qué vol dir això)“.

“PARLA AMB GRÀCIA nº 717” 3.4.2009 Ja el pots escoltar!

General  Tagged , , , No Comments »
Galinda Lalinda, preparada abans de començar el programa

Galinda Lalinda, preparada abans de començar el programa

El “PARLA AMB GRÀCIA” de divendres va tenir un moment molt singular amb l’intervenció de Galinda Lalinda contactant amb el professor Taffe. Un increible “cara a cara” entre la nostra “divina-adivina” que va tenir moments importants. Si el vols veure i sentir, clica aqui:

http://www.youtube.com/watch?v=9laTl12gyXg

També varem parlar amb l’actor Iván Campillo, un dels protagonistes de l’obra “Sitcom”, una comedia molt divertida que s’està representant al Versus Teatre i per la qual el programa ofería entrades a preu més que reduït.

Les actrius i actors de "Sitcom"

Les actrius i actors de "Sitcom"

Mª José Segura Sola ens va oferir més pistes del nostre personatge misteriòs i va “despullar” al personatge  del dia, que en aquesta ocasió era en realitat un grup: “Los Delincuentes”. I la Clotilde, al seu “Torito”, ens va explicar com es feia un “Pastís de Patata”.

Recordeu que podeu deixar els vostres comentaris a qualsevol dels articles d’aques bloc i enviar-nos qualsevol missatge, comentari o el que desitjeu a la nostra adreça de correu electrònic: parla@gracianet.cat .

I la frase pel nostre “lector anónim”, que darrerament ha tornat a fer de les seves:  “La teva soledat serà el preu de la teva covardía“.


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines