“PARLA AMB GRÀCIA” nº 693, a un pas de la majoría d’edat!

Altres No Comments »

galindo tapaojos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al "PARLA AMB GRÀCIA" n. 693 de divendres 26 de Setembre, vàrem entrevistar la Manuela Lorente, directora de teatre; Galinda Lalinda va parlar amb un "mestre sanador" d'aquells que s'anuncien pel carrer i que solucionarà el problema sexual que li va plantejar una oient; de fet, quan va parlar amb el "curandero", va haver de fer servir el "tapa-ulls" que mostra la fotografía per tal que el veure la cara de la resta de l'equip del programa no li distraigués de la seva "missió".

La Mª José Segura…Sola va estrenar la seva nova secció "De cap a Peus", una petita però curiosa radiografía d'un personatge famós. "Rascayú" va ser la cançó de les "Subversions Originals" de la setmana i per fí, es va fer la presentació a tota l'audiéncia del programa de "Clotilde" i el seu nou espai, "El torito de Clotilde, cuina amb Gràcia", on ens explicarà de tant en tant receptes de cuina per llepar-se els dits i altres anécdotes curioses. A la foto d'abaix, apareix la mateixa Clotilde al seu restaurant , juntament amb part de l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA" -on es va signar el "contracte" de col·laboració, i altres oients del programa que eren presents a l'acte.

I la propera setmana, programa del 18é Aniversari, de 7 a 9 de la tarde. Mes endavant sortirà en aquest bloc el detall dels continguts del programa , al qual hi pots venir com a públic.

Ja et pots descarregar al teu ordinador el primer programa del “PARLA AMB GRÀCIA”!

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahir divendres varem fer el primer programa de la temporada del "PARLA AMB GRÀCIA", concretament el núm 692 de la seva història, camí dels 700 (a mitjans de Novembre). I aquest programa ja t'el pots descarregar al teu ordinador i escoltar-lo (pots accedir a l'apartat "Enllaços" i després cliques a  "audios del programa", on trobaràs l'arxiu).

Tanmateix, recordem que el proper 3 d'octubre celebrarem els 18 anys de "vida" amb un programa especial, excepcionalment de 7 a 9 de la tarda. Agraïm la col·laboraciò del regidor del districte, en Guillem Espriu, que serà entrevistat en directe via telefónica i la del director de l'emissora, en Carles Salat, per permetre l'ampliació de l'horari del programa, en un esdeveniment tan important pels membres del programa i tan inusual en l'història de la ràdio com es ressistir 18 anys seguits fent allò que més ens agrada: la ràdio.

 

 

Continguts del “PARLA AMB GRÀCIA” del 19 de Setembre

Altres No Comments »

El "PARLA AMB GRÀCIA" comença la temporada demà divendres 19 de Setembre, a les 7 de la tarda i en els 60 minuts del programa, recomanarem algunes coses per fer, escoltar, llegir i veure els propers dies a través de la secció "La Coctelera".

Entrevistarem l'actor i director de teatre Jordi Oriol, que dirigeix l'obra "Ob-Sessions", a la Sala Beckett, obra per la qual oferim invitacions a preu reduït de 6 euros per persona per anar els dies 25, 26 ó 27 de Setembre.

Tindrem dues de les seccions habituals del programa: "Subversions Originals", en aquesta ocasió amb la cançó "Mi gran noche", i l'esperat consultori de Galinda Lalinda, que respondrà a les cartes que ja s'acumul·len a la seva bústia demanant-li consell.

També farem cinc céntims  de dues noves seccions del programa que s'estrenaràn la propera setmana: "De cap a peus" (una radiografía setmanal d'un personatge conegut, des de la vessant més anecdótica) i una altra secció amb uns continguts i presentador/a dels que encara s'estàn acabant de concretar alguns detalls.

D'altra banda, recordeu que ens podeu enviar missatges en aquesta web, fent-nos qualsevol suggerencia, crítica o simplement dir-nos la vostra. També podeu fer servir el correu electrónic parla@gracianet.cat .

Ah! i no oblideu que podreu descarregar-vos al vostre mp3 els darrers programes del PARLA AMB GRÀCIA, anant a la secció "Audios del programa" de la nostra web.

"PARLA AMB GRÀCIA", 18 anys de ràdio!

ATENCIÓ! “PARLA AMB GRÀCIA” canvia d’horari. Els DIVENDRES, de 7 a 8 de la tarda.

Altres No Comments »

El 19 de Setembre comença el primer programa de la temporada 2008-2009 per el "PARLA AMB GRÀCIA" i ho fem estrenant nou horari: de 7 a 8 de la tarda, cada divendres i sempre en directe.

Independentment d'això, recordeu que el programa de celebració del 18é d'aniversari que farem el 3 d'Octubre tindrà un horari especial, de 7 a 9 de la tarda. 

 

 

Celebració dels 18é Aniversari del “PARLA AMB GRÀCIA”

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper 29 de Setembre es celebren 18 anys del "PARLA AMB GRÀCIA", el programa degà de Ràdio Gràcia. Per a celebrar-lo d'una manera diferent, farem als estudis de "ràdio gràcia" (c/aldea 15-17) un programa especial el proper 3 d'Octubre, de 7 a 9 de la tarda, en directe -com sempre-. 

Tindrem una entrevista amb el regidor del Districte, en Guillem Espriu, i segurament, la Núria Feliu ens acompanyarà en directe a l'estudi, com va fer el darrer any. També tenim previstes altres intervencions de gent popular i comptarem amb l'habitual consultori de "Galinda Lalinda", la Mª José Segura…Sola, amb la seva nova secció, la Montse donant el seu toc magistral amb les seves intervencions i el Xavi, conduïnt el programa de la millor manera possible. I moltes sorpreses més…!! A mesura que s'acosti la data, anirem confirmant el contingut del programa.

Us esperem en directe a l'estudi o bé a través de la ràdio i les vostres trucades. Si vols passar una bona estona, vine… i veuras!

“PARLA AMB GRÀCIA” present a la Gala ADETCA

Altres No Comments »

actors a l'escenari ADETCA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto "Parla amb Gràcia" 8.9.2008

El passat 8 de Setembre, es va celebrar al BTM la Gala ADETCA, l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya, on es va presentar la programació teatral de Barcelona "Barcelona aixeca el teló". celebració a la qual va assistir l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA".

Aquesta temporada és el gran "boom" dels musicals, que hi seràn presents al llarg de la temporada, així com la important contribució de les Sales ALternatives al panorama teatral de la ciutat, actualitat de la que el "PARLA AMB GRÀCIA" farà el seguiment corresponent. Assenyalar que un dels plats forts també serà la representació al TNC d'una altra versió de "La Casa de Bernarda ALba" protagonitzada per una parella d'actrius d'alçada: Núria Espert i Rosa Mª Sardà.


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines