FELIÇ ANY 2.010 a tots de part de l’equip del “PARLA AMB GRÀCIA”

General  Tagged , , 1 Comment »

Tot l’equip i els que col·laboren al “PARLA AMB GRÀCIA” us volem desitjar als companys de la ràdio, als oients i a tota la gent de bona voluntat, els millors desitjos per el futur, i sobre tot molta Salut i Felicitat, que tot i ser un tòpic, és una realitat.

copia-de-p10204291

Feliç 2.010 !

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 740, el darrer programa de l’any!!

General  Tagged , , , , No Comments »
Galinda Lalinda i el seu model "bossa de patates festiva"

Galinda Lalinda i el seu model "bossa de patates festiva"

Divendres 18 de Desembre vàrem fer el darrer programa de l’any en aquesta 20ª  temporada que estem vivint i que celebrarem el proper mes de Setembre de 2.010.Mª José i Montse, en un moment del programa

I en aquest programa vàrem fer el “Passa Temps”, Galinda Lalinda va lluir un dels seus nous modelets i a més a més, la Núria Feliu ens va desitjar el millor per aquestes festes, en una comunicació telefónica Gràcia-Sants.
nuria

I ara ja, fins el proper programa el 2.010, en una data per decidir la nostra tornada, que serà o el 8 o el 15 de gener.

PARLA AMB GRÀCIA“, des de 1.990, camí dels 20 anys de ràdio!

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 739. Torna Lluis Grífol i la trucada de les Germanes Brócoli!

General  Tagged , , No Comments »

Al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 739 i amb l’equip al complert,  vàrem parlar un altre cop amb el nostre amic i col·laborador en Lluis Grífol. La raò és que va comentar fa unes setmanes la possibilitat que el President Obama parlés de l’existéncia d’essers extraterrestres a l’entrega del seu Premi Nobel a Oslo.

Després, a l’espai “GALINDA LALINDA”, les Germanes Brócoli vàren trucar al professor Karamba, recuperant l’esperit del final de la temporada passada. Si voleu veure els videos, feu click aqui:

primera part: http://www.youtube.com/watch?v=veh3i9jEmVQ

segona part: http://www.youtube.com/watch?v=3amMPduNtA8

l'equip del programa, amb la participació de Lydia (una de les "Germanes Brócoli"). D'esquerra a dreta: Lydia, Marga, Montse, Xavi, Jordi i Mª José

l'equip del programa, amb la participació de Lydia (una de les "Germanes Brócoli"). D'esquerra a dreta: Lydia, Marga, Montse, Xavi, Jordi i Mª José

Després, la Mª José Segura Sola, va fer el seu “PASSA-TEMPS” i vàrem fer finalment les nostres   “SUBVERSIONS ORIGINALS”,    amb  la cançó “I only have eyes for you”.

Podeu escoltar el programa en aquest mateix blog o baixar-lo al vostre ordinador, anant a la part dreta d’aquest blog, a l’apartat “Enllaços/Audios del programa” i busqueu l’arxiu “PAG 739 11.12.2009”.

"Les Germanes Brócoli"

"Les Germanes Brócoli"

PARLA AMB GRÀCIA“, 19 anys de ràdio!!

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 738 4 Desembre de 2.009

General  Tagged , , , No Comments »

Aquest va ser un programa especial. La Mª José Segura es va enfrontar “Sola” davant els oients del PARLA AMB GRÀCIA, i va superar la prova amb escreix.

copia-de-img_98191

Va parlar de les seves efemérides al seu espai “El Passa-Temps”. També va rebre la trucada de la Montse Serramià, va fer una altra edició de les “Subversions Originals”  i va fer una “agenda” molt particular als oients del programa sobre les activitats del cap de setmana.

Tot això amb la col·laboració del técnic del programa, en Jordi Doménech, que no la va deixar “Sola” en cap moment… felicitats Mª José!

Si voleu comprovar com s’en va sortir conduint el programa, el podeu escoltar on line o baixar-lo al vostre ordinador. Aneu-hi a l’apartat “Enllaços/Audios del Programa” que hi trobareu a la part dreta d’aquest bloc. ALlà hi trobareu el programa PAG 738 de 4.12.2009.

“PARLA AMB GRÀCIA nº 737” amb l’actor Jaume Ulled

General  Tagged , , , No Comments »
Galinda Lalinda, amb un dels seus models de barrets

Galinda Lalinda, amb un dels seus models de barrets

Al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 737 del 27 de Novembre vàrem entrevistar l’actor JAUME ULLED, que representa a la Sala Beckett “Aquí s’aprén poca cosa”. Després, la Mª José Segura Sola va fer el seu “PASSA-TEMPS” i Galinda Lalinda, va fer una “aposta doble”: va contactar amb una agéncie de parelles i després va descobrir com actúen telefónicament les empreses de compra-vende d’or en época de crisi.

Mª José Segura, al seu espai "El Passa-Temps"

Mª José Segura, al seu espai "El Passa-Temps"


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines