SILVIA TARRAGONA, serà entrevistada al “PARLA AMB GRÀCIA” nº 698

Qui som? 1 Comment »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La periodista Silvia Tarragona serà entrevistada al "PARLA AMB GRÀCIA" nº 698 del proper divendres 31 d'Octubre. Silvia Tarragona, que es va fer molt popular per ser una de les veus  de Catalunya Ràdio conduïnt "La nit dels Ignorants", és ara a Ràdio Nacional d'Espanya fent un programa també de matinada anomenat "Afectos en la noche" . La Silvia ja va ser entrevistada al programa fa deu anys i ens fa molta il·lusió tornar a tenir-la de nou al programa.

El “PARLA AMB GRÀCIA” nº 697 de 24.10.2008, al teu ordinador

Qui som? No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 El "PARLA AMB GRÀCIA" de divendres passat va demostrar que Galinda Lalinda sap fer consultes de tarot a nivell internacional. Va haver d'atendre la consulta d'una oient francesa que tenía problemes amb el seu gat.

"EL TORITO DE CLOTILDE" va fer que qui no tenía ni idea de fer un panellet, ara ja els podrà preparar per Tots Sants. La Mª José Segura Sola va descobrir al seu "DE CAP A PEUS" el personatge misteriós del mes i la Montse i el Xavi van donar pistes de qué fer, com fer-ho i quan; tot això a tarvés del que es diu a "LA COCTELERA".

Tot això i molt més ja el pots escoltar al teu ordinador. Descarrega't el programa en mp3 (ves a l'apartat "Enllaços/Audios del programa" d'aquest bloc).

Per cert, la frase incógnita per el nostre estimat "lector anónim":

"EL TREBALL EN EQUIP ÉS BÀSIC. ET PERMET DONAR-LI LA CULPA A L'ALTRE" 

 

XAVI MIRAS, entrevistat al darrer número de L’INDEPENDENT de Gràcia amb motiu dels 18é aniversari del “PARLA AMB GRÀCIA”

Qui som? No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xavi Miras, conductor del "PARLA AMB GRÀCIA", el programa degà de "ràdio gràcia", va ser entrevistat al número 269 del diari digital "L'Independent" de Gràcia, amb motiu del 18é aniversari del programa.

Si voleu accedir a l'exemplar sencer d'aquesta edició, aneu a la web d'aquest diari abans esmentat i feu click a Ultims números / Gràcia 269, o demaneu-lo al correu electrònic d'aquest bloc parla@gracianet.cat i us el enviarem en format .pdf. També el podreu troba a l'apartat "ENLLAÇOS" d'aquest bloc i feu click a AUDIOS DEL PROGRAMA / ARTICLES. Allà el trobareu! 

PARLA AMB GRACIA 696 17.10.2008… Ja t’el pots decarregar!!!!

Qui som? No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Montse i Galinda, en un moment del programa. 

En els 53 minuts de durada del programa 696, vàrem tenir les recomanacions de "La coctelera", l'intervenció telefónica de la Mª José Segura, per a donar-nos les pistes del personatge misteriòs, "el Torito de Clotilde" ens va donar les pistes per fer una amanida mallorquina, i la Galinda Lalinda va tenir al seu consultori una altra consulta d'un oient desesperat.

Ja sabeu que us podeu descarregar aquest programa, anant a la secció "AUDIOS DEL PROGRAMA" d'aquest bloc i cercant-lo dins les altres opcions de descàrrega que teniu.

Ah! I la frase dedicada, com sempre, al nostre "lector anónim":

"JO NO PATEIXO DE BOGERIA, LA GAUDEIXO A CADA MINUT". 

                                                      * * * * *

    

 

 

PEPA FERNANDEZ periodista de “RNE” i premi Ondas, amb el “PARLA AMB GRÀCIA”

Qui som? No Comments »

Pepa Fernández

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pepa Fernández i Xavi Miras, als estudis de RNE a Barcelona el 15 d'octubre de 2008.

Pepa Fernández, periodista de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya i premi Ondas 2003, va participar per teléfon al programa del 18é aniversari del "PARLA AMB GRÀCIA" celebrat no fa gaire.

Avui 15 d'octubre, en Xavi Miras ha tingut l'oportunitat d'agraïr personalment a la directora del programa "No es un dia cualquiera"  -que s'emet tots els caps de setmana de 8 a 13 hores-  el seu suport incondicional a la tasca que tot l'equip ve desenvolupant durant tants anys a "ràdio gràcia" -tal com ho va expressar per antena- , convertint-se en un dels programes de més antiguïtat a Catalunya i per suposat, el degà de l'emissora del carrer Aldea, on es troben els estudis.

La trobada entre Pepa Fernández i Xavi Miras es va produïr a la nova seu de RNE al carrer Roc Boronat, de Barcelona.

Ah, s'ens oblidava… la frase dedicada al nostre particular e incondicional "lector anónim":

"NO SÓC UN INÚTIL TOTAL… ALMENYS, SERVEIXO COM A EXEMPLE…"

 

PAG 695 Divendres 10.10.2008 Ja t’el pots descarregar!”

Altres No Comments »

Al "PARLA AMB GRÀCIA" num. 695 de divendres 10 d'Octubre, vàrem entrevistar el Jesús Roche, actor, autor i director de Teatre i de la "Compañía Teatre Arca" , arràn de l'obra "La Guerra dels Fràgils", que s'estrena la setmana vinent al S.A.T. (Sant Andreu Teatre)      http://www.bcn.es/santandreuteatre/ . 

 

També, les habituals seccions de "La coctelera", "De cap a peus" (aquesta setmana dedicada a l'ex-jugador de futbol "Mono" Burgos) i el consuntori sentimental de Galinda Lalinda. Recordem que tot el programa us el podeu descarregar al vostre ordinador, anant a la secció "ENLLAÇOS / AUDIOS DEL PROGRAMA" que hi trobareu a la part dreta d'aquesta plana.

I la frase de la setmana recollida a la nostra coctelera, la dediquem a un "lector anónim" (tot i que nosaltres sabem qui es)  que regularment visita la nostra web per posar-se al dia sobre el que fem, diem i sobre tot escribim:

"ES MILLOR TENIR LA BOCA TANCADA I SEMBLAR ESTÚPID QUE OBRIRLA I ACLARAR EL DUBTE" (Mark Twain).

 

EL FUTUR DEL “PARLA AMB GRÀCIA”, vist per GALINDA LALINDA

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galinda Lalinda ens va donar un ensurt important divendres passat al programa del 18é aniversari quan, en llegir les cartes del seu particular tarot per "veure" el futur del programa, va ser posseída per l'esperit d'un ésser sinistre que li va provocar un desmai important que li va fer caure al terra i perdre el coneixement. Afortunadament, es va recuperar ràpid i en el proper programa de divendres 13 d'Octubre, tindrem en exclusiva les seves declaracions sobre com vàren anar els fets.

Si vols sentir i veure en imatges la seva "predicció", entra aqui:

http://es.youtube.com/watch?v=0PnDdNLZa88

———————

 

“PARLA AMB GRÀCIA” : “El dia després” del 18é aniversari

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per fí una celebració de programa d'aniversari sense incidéncies!!. Ahir divendres i trencant amb la mala sort que ens va acompanyar el darrer any, vàrem poguer celebrar un programa d'aniversari. 120 minuts de ràdio per gaudir. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volem agraïr especialment la preséncia a l'estudi de dos periodistes amics del programa i ex col·laboradors de Ràdio Gràcia: En Pep Gorgori (a la fotografía amb el Xavi i la Montse) i l'Eric Lluent, de L'Independent de Gràcia.

També cal agraïr la participació del regidor de Gràcia, en Guillem Espriu, qui com a màxima autoritat del nostre Districte es va oferir a participar en una entrevista amable, distesa i fora dels cànons de les entrevistes polítiques a las que sovint s'ha de sotmetre. Ens va obrir una mica d'esperança sobre el futur de la ràdio, fet que esperem es pugui complir.

Varem entrevistar el Sergi Belbel menter era al seu estudi a Barcelona. I en conexió amb Madrid, la periodista Pepa Fernández (Pepa, t'estimem!) ens va oferir una dosi del seu habitual excel·lent tarannà i es va seguir oferint el seu incondicional suport i amistat. El mateix amb la Núria Feliu, que era a Mallorca presentant el seu llibre de sardanes recitades i ens va regalar les oides amb afalagemants amb motiu de la nostra constància i dedicació a la ràdio després de 18 anys en antena, malgrat els molts entrebancs que hem patit, dels que ella va ser testimoni directe.

Vull tenir un record personal per l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA". Especialment a la meva amiga Montse, per fer-me costat en aquests 18 anys i per ser sempre quan l'he necessitat, a part de tenir una de les veus más càlides de la ràdio; a la Mª José, perque , malgrat el poc temps que porta amb nosaltres, està demostrant una maduressa i una compenetració al programa molt d'agraïr; al Jordi, perqué simplement és un bon paio i li agraïm la seva tasca i l'esforç en ajudar-nos cada divendres a que el programa surti com volem; a "Galinda Lalinda" (em resisteixo a dir-li Marga) per fer-nos passar moments tan divertits al seu espai que no tenen preu;  i finalment a la "Clotilde" (també em costa dir-li Neus)  que malgrat que s'acaba d'incorporar a l'equip, te una simpatía desbordant que fa que de seguida se li agafi carinyo.

Agraïr també als oients que ens vàren escoltar i vàren trucar al programa, com la Myriam i la Josefina i els que no varen poguer entrar per antena. I també un record pels absents en aquests 18 anys, els que per causes naturals s'en van anar d'aquest mòn però ens van deixar la seva emprenta.

Però hi han els "altres" absents, els que son vius (i molt vius) i que malgrat que el seu lloc divendres era fer.nos costat, van passar olímpicament de fer-ho  -tot i que acostuma a ser un fet natural, lligat a una història i un tarannà molt determinat-.

Bé, si ho voleu, també us podeu descarregar l'audio sencer d'aquest programa especial de 2 hores. Aneu a l'arxiu "AUDIOS DEL PROGRAMA" , a la dreta d'aquesta plana i cerqueu el "PAG 694 18é aniversari…"

A tots, GRÀCIES!

TOT A PUNT PER CELEBRAR ELS 18 ANYS DE “PARLA AMB GRÀCIA”

Altres No Comments »

convidats al PAG  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui divendres es celebren 18 anys de "vida" (o potser hauriem de dir de "supervivencia") del "PARLA AMB GRÀCIA", el programa degà de Ràdio Gràcia. 18 anys d'esforç, de professionalitat i de constància que han estat premiats amb el més important per nosaltres, el reconeixement dels nostres oients.

Com ja vàrem anunciar, farem un programa de 2 hores de durada (de 7 a 9 de la tarda) i que tindrà entre d'altres les entrevistes a SERGI BELBEL, director del Teatre Nacional de Catalunya, GUILLEM ESPRIU, regidor del Districte de Gràcia, PEPA FERNÀNDEZ, periodista de RNE i directora del programa "No es un dia cualquiera" i NURIA FELIU, cantant i artista, que malgrat que es troba aquests dies a Mallorca, vol ser "present" al programa en directe, ni que sigui a través del teléfon.

També tindrem les nostres seccions habituals de "La Coctelera", "De cap a peus", Subversions Originals", "El consultori de Galinda Lalinda" i l'estrena de l'espai "El Torito de Clotilde, cuina amb Gràcia", on tindrem la oportunitat de millorar els nostres coneixements culinaris amb un toc de Gràcia especial.

I les vostres trucades i la vostra preséncia a l'estudi, per gaudir d'una bona estona i compartir amb nosaltres aquesta celebració.

Ja saps, 18 anys de  "PARLA AMB GRÀCIA", vine…. i veuràs! 

 


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines