“PARLA AMB GRACIA” nº 701: Galinda Lalinda contacta amb el “Profesor Kevin” en directe

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al "PARLA AMB GRACIA" de divendres 21 de Novembre vàrem entrevistar la Nuria Legarda, autora, directora i actriu de l'obra "La cena", que es representa a la Sala Beckett.

Mª José Segura "Holaaaaaaa" va despullar un nou personatge al "De cap a Peus", en aquesta ocasió l'actriu Emma Vilarasau. Galinda Lalinda va rebre la consulta d'una oient que tenía un problema de ventositats mentre feia l'amor. I per solucionar el problema, Galinda Lalinda va trucar en directe el professor Kevin, un "sanador" que "ho soluciona tot"… Pots accedir al video d'aquesta intervenció fent click en aquest enllaç: http://es.youtube.com/watch?v=X57S1g0xjIA

I El "Torito de Clotilde" ens va descubrir com fer unes empanadilles de tonyina.

Com sempre, pots descarregar-te el programa anant a l'apartat d'aquest bloc "Enllaços/Audios del programa".

I la frase pel nostre lector anónim:

"ES MILLOR EMPASSAR-SE UN ALIMENT LLEUGER i DOLÇ QUE PESANT i SALAT. LA DIGESTIÓ ÉS MOLT MILLOR I NO TE CONTRAINDICACIONS"

SILVIA TARRAGONA, entrevistada al programa 700 de “PARLA AMB GRÀCIA” de divendres 14 de Novembre.

Altres 1 Comment »

Silvia Tarragona va ser entrevistada per fí al "PARLA AMB GRÀCIA", i va ser en el programa nº 700. La Silvia va parlar del seu recorregut profesional tant a Catalunya Ràdio com a RNE, on està dirigint i presentant el programa "Afectos en la Noche".

Tanmateix vàrem repassar la nostra "Coctelera" amb les noticies i recomanacions especials pel cap de setmana, la Mª José va fer el seu "DE CAP A PEUS" i vàrem tenir una nove recepta de cuina a l'espai "EL TORITO DE CLOTILDE". La GALINDA LALINDA no va poder intervenir aquesta setmana, doncs tenía un problema seriós al seu Gabinet.

I finalment, la frase dedicada al nostre "lector anónim", a qui també vàrem trobar a faltar en persona o per teléfon (tot i que acostuma a ser habitual….):

                                                                        "NOMÉS SE QUE NO EN SÉ RÉS"

Ah! I si vols descarregar-te el programa, ja el tens en aquest bloc, a la secció "ENLLAÇOS/AUDIOS DEL PROGRAMA". Entres i el pots sentir "on line" o baixar-lo al teu ordinador… Que el gaudeixis força!

TONI ALBÀ, entrevistat al “PARLA AMB GRÀCIA” 699 de divendres 7 de Novembre

Altres 2 Comments »

Toni Albá va ser entrevistat aquest divendres al "PARLA AMB GRÀCIA". L'actor català ens va parlar de l'obra de teatre de la que es autor i interpreta al SAT (Sant Andreu Teatre) "Protocol per a camaleons", una mena de bodevil sobre situacions que poden formar part de la vida reial del Monarca Joan Carles I i l'equip de persones que l'envolta.

A més a més, hem repassat "La coctelera", hem parlat amb la Clotilde al seu espai "El Torito de Clotilde" amb una nova recepta i la Mª José Segura Sola ha fet la seva particular radiografía a la figura d'en Lluis Llach.

A més a més, Galinda Lalinda ha tingut una consulta d'un oient, en Toni,  que va venir a visitarla al programa.

 Ho podeu veure i sentir a http://es.youtube.com/watch?v=BRlmYnQbw58

 

 

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 698 31.10.2008, molt aprop dels 700!!!

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja et pots baixar el "PARLA AMB GRÀCIA" nº 698 al teu ordinador. Finalment i una setmana més, la Silvia Tarragona no va poder ser entrevistada al programa per impossibilitat de la periodista, però confiem que les properes setmanes ho podem aconseguir.

Al programa vàrem repassar "La Coctelera" i "De cap a peus" va entrar a descobrir aspectes de la vida del polític José Bono; Galinda Lalinda va rebre una trucada emocionada d'una oient agraïnt-li que li hagi canviat la vida i "El torito de Clotilde" ens va ensenyar com fer uns senzills però exquisits macarrons.

Per cert, cal fer esment que aquesta setmana s'ha celebrat el día mundial de la ràdio, tot recordant la famosa emissió radiofónica que l'Orson Welles va fer el 30 d'Octubre de 1.938, sobre l'adaptació d'una novel·la d'ell mateix. Aquell dia el relat describía com uns éssers extraterrestres arribaben a la terra causant el pànic i la destrucció total i fins i tot es relatava la caiguda d'un meteorit que suposadament va causar la mort de mes de 1.500 persones. Mols dels oients que no vàren sentir l'advertencia inicial que el relat que anaven a escoltar era l'adaptació de l'obra de Welles, van ser presses del pànic.

Bé, no podem tancar l'article sense el missatge pel nostre "lector anónim" en una adaptació molt particular del conte de la Llebre i la Tortuga, especialment per que no ens agrada aquest darrer animal i acostuma a amagar-se dins la seva "closca": 

"LA CONSTÀNCIA I LA PERSEVERÀNCIA SEMPRE GUANYARÂ QUALSEVOL CURSA A LA MENTIDA, LA FALSEDAT  I LA GANDULERIA".

 

 


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines