“PARLA AMB GRÀCIA nº 716” 27.3.2009

Avanç/Crónica programes emessos  Tagged , , , No Comments »

Al “Parla amb Gràcia” de divendres 27 de Març vàrem fer la nostra habitual “Coctelera” i després ens vàrem donar una volta per racons no massa coneguts, de la mà de l’expert en Turisme Rural i Desenvolupament de Projectes de Turisme Natural, i vell conegut del programa, Arturo Crosby. Us recomanem que visiteu aquesta link: www.forumnatura.org .

Arturo CrosbyArturo Crosby

Més tard, la Mª José Segura… Sola! ens va obrir “De Cap a Peus” a una altre personatge i ens va donar la pista final del personatge misteriòs del mes, la Gemma Mengual. I finalment, una nova recepta de “El Torito de Clotilde”, amb qui varem acabar el programa.

Aquesta setmana, la nostra frase pel “nostre” lector anónim es converteix en una sola paraula: “IMPRESENTABLE“.

“PARLA AMB GRÀCIA 715” 20.3.2009, Ja el pots escoltar!

General 1 Comment »

Un “PARLA AMB GRÀCIA” mogudet vàrem tenir ahir dissabte. Després de fer la nostra coctelera, vàrem entrevistar el Norbert Martínez, actor de “Perfect”, l’obra que es representa a la Sala Beckett i per la qual oferiem entrades a preu més que reduït.

Després la Mª José Segura…Sola va fer la radiografía d’un altre personatge i ens va donar més pistes del “misteriòs” del mes. Galinda Lalinda va contactar amb el “Mestre Alma” per un altre cas que li volía consultar. Pots veure i sentir el moment del “contacte” entràn a aquesta adreça:

 http://www.youtube.com/watch?v=OTbzfq5AkCw

I finalment, la recepta de les “creps” amb melmelada ha estat la protagonista de “El Torito de Clotilde”, a la part final del programa. Avui donem una treva al nostre lector anónim.

Galinda Lalinda, preparada per parlar amb el profesor Alma

“PARLA AMB GRÀCIA 714” 13.3.2009

Avanç/Crónica programes emessos No Comments »

Al “Parla amb Gràcia” de divendres 13.3.2009 varem fer la tradicional “coctelera”. Després vàrem recordar algunes coses del passat de les nostres vides, com  el “disco sorpresa de Fundador”. També ens vàrem recordar d’un espai de la ràdio que dirigía l’Alfons Arús i que es deia “Arús con leche”, amb una col·laboració molt especial del Sr. Barragàn.

Després la Mª José Segura ens va fer la radiografía d’un nou personatge i ens va donar més pistes del personatge misteriós del més. Les dues que tenim hores d’ara sòn: 1) “cames passades per aigüa” i 2) té un bon perfil.

portada d'un disc single del disc sorpresa de Fundador

Varem recordar a les nostres “Subversions Originals” la cançó “Hoy puede ser un gran dia”, amb veus de “Serrat, Miguel Rios, Victor Manuel i Ana Belén”, “La Familia Valera Miranda” i “Chambao”. I finalment, la Clotilde ens va oferir una nova recepta culinària per a llepar-se els dits.

La nostra frase pel nostre lector anónim: “Els homes insignificants necessiten grans tombes; per als grans homes n’hi ha prou amb una de petita“. F Chateaubriand.    Conclusió:  per tant, a tu et caldría un cementiri sencer….

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 713. Ja al teu ordinador o mp3!!

General  Tagged , , , , No Comments »

Al “PARLA AMB GRÀCIA” de Divendres 6 de Març, vàren tenim la nostra habitual coctelera de notícies.  Després, el Pepe Rubianes va tenir un particular record al programa , a través d’una carta que li va dedicar l’Andreu Buenafuente. Després, Galinda Lalinda va exposar al mestre Nataye el seu gran problema amb el singlot (podeu veure i sentir l’enregistrament d’aquest moment amb imatges en aquest enllaç:  http://www.youtube.com/watch?v=D34D4mhakcQ  ).

Mª José Segura…Sola ens va fer la radiografía d’un nou personatge i ens va donar la primera pista del mes del personatge “misteriòs”. I la nostra amiga Clotilde ens va oferir una senzilla recepta: spaguetti amb salsa de musclos i un postre deliciós, carpaccio de poma (si voleu aquesta recepta, ens la demaneu a la nostra adreça de correu parla@gracianet.cat. Finalment, a les nostres “Subversions Originals”, la cançó triada aquesta setmana ha estat “My way – A mi manera”.

Mª José, Galinda i Xavi, abans de començar el programa 713

I finalment, la frase pel nostre “lector anónim”: “Hi han dues coses que sòn infinites: “Malgrat que tothom té el dret de pensar, molts s’ho estalvien…“. 

No us oblidei que podeu accedir al audio d’aquest programa (escoltar-lo ó baixar-lo al vostre ordinador) anant a l’apartat “AUDIOS DEL PROGRAMA” que hi trobareu a la part dreta de’aques bloc.

“PARLA AMB GRÀCIA”, camí dels 19 anys de ràdio!

“PARLA AMB GRÀCIA” 712 27.2.2009 Ja el tens!

General No Comments »

Ja podeu escoltar i/o descarregar el programa de divendres passat del “PARLA AMB GRÀCIA”, que per si no ho sap encara el nostre “lector anónim”, és el programa degà de Ràdio Gràcia.

Després de començar amb la nostre “coctelera”, vàrem entrevistar la Teresa Urroz, actriu i una de les protagonistes de “Fin que la mort ens separi”, obra que es representa al Teatre Tantarantana (www.tantarantana.com) .

Alicia Fdez Saà, Quim Dalmau i Teresa Urroz

Alicia Fdez Saà, Quim Dalmau i Teresa Urroz

Després, Galinda Lalinda va plantejar un altra cas dels seus amb el “Profesor Tanke”, però va parlar amb el seu secretari, que es va mostrar molt comprensiu amb la nostra particular “bruixa”.

Mafalda

Mafalda

“De Cap a Peus” va analitzar la figura de Mafalda, el popular personatge del dibuixant Quino, que també ha estat el personatge del mes. I “El Torito de Clotilde” ens va ensenyar com fer un puré de verdures.

Ja pots escoltar aquest programa sencer i d’altres anteriors en aquest blog (AUDIOS DEL PROGRAMA) o t’el pots baixar al teu ordinador.  I si et cal algún en concret que no trobis aqui, no dubtis en contactar amb nosaltres  i ens el demanes, enviant un mail a parla@gracianet.cat .

La nostra frase pel nostre “lector anónim”: “No puc dir que no estic en desacord amb tu”.


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines