“PARLA AMB GRÀCIA” 705 19.12.2008 -Entrevista al “PARE NOËL”

Altres 1 Comment »

Divendres 19 de Desembre, es va fer el darrer programa de l’any del “PARLA AMB GRÀCIA”, el número 705 de la seva història.

Abans de començar el programa i al mateix estudi de la ràdio, vàrem fer un “making off” de la presentació de Galinda, per tal de mostrar com venía Galinda al programa, preparada per l’ocasió. Si voleu veure aquestes imatges, feu click en aquest enllaç http://es.youtube.com/watch?v=HhSydCtogqo o aneu a l’apartat “Videos del programa”.

Després del començament i de fer la nostra “Coctelera”, varem entrevistar la Pepa Calvo, directora de teatre i de l’obra que s’està representant al Tantarantana “Terror y Miserias en el Primer Franquismo“. Mª José Segura Sola va fer el darrer “De cap a peus” de l’any descobrint-nos en la figura de Johan Cruyff el darrer personatge misteriós del 2.008. Galinda Lalinda va entrevistar en exclusiva al Pare Noël i teniu l’opció també de veure imatges de l’entrevista veient només a Galinda però sentint a tots dos. Feu click en aquests enllaços:

Galinda entrevista el Pare Noël (I)

http://es.youtube.com/watch?v=EJOZPt0hxoo

Galinda entrevista el Pare Noël (II)

http://es.youtube.com/watch?v=PV8MIMEeX64

I finalment varem acabar el programa amb “El torito de Clotilde” i la recepta deliciosa que ens va dir la Clotilde: “les croquetes de la padrineta”.

Ah! Ja podeu escoltar el programa o baixar-lo sencer anant a l’espai “Enllaços/Audios del programa” d’aquest bloc.

I la nostra darrera frase de l’any per el “lector anónim”:

”                                                    ”

(no, tranquils…. no hi ha rés escrit entre les cometes, però segurament el nostre lector anónim s’estarà netejant les olleres per intentar llegir-lo….)

F E L I Ç       A N Y A       T O T S !!!

“PARLA AMB GRÀCIA” nº 704 de 12.12.2008. Ja el pots escoltar!

Altres 1 Comment »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els voluntaris del "PARLA AMB GRÀCIA" vàrem fer divendres passat un programa de caire "esotéric", amb una durada de 52 minuts. La Montse i la Mª José no vàren poder venir i això va fer que el portés el Xavi i la Galinda, vestits amb el barret de Nadal.

Després de fer un repàs per la nostra coctelera, varem entrevistar en Lluis Grífol, ufóleg i contactat, que ens va parlar del posicionament de l'Esglesia a través de Monsenyor Balducci, que va declarar que "els àngels sòn extraterrestres"…

Després, vàrem rebre la trucada de la Josefina Gómez, oient fidel del programa, i Galinda Lalinda va tornar a fer d'intermediaria d'un cas que se li va plantejar per una oient, i va intentar contactar amb un d'aquests mestres sanadors que ho curen tot, i tot, i tot….. i a les vuit en punt.. un altre programa al sac!!!

Tot això el podeu escoltar si aneu a l'apartat Enllaços/Audios del Programa i cerqueu l'arxiu "PAG 704".

Ah! i la frase de la setmana pel nostre lector anónim:

"GANARÀS EL PAN CON EL SUDOR DE TU FRENTE. SI INTENTAS HACERLO CON EL DE LOS DEMAS, TARDARÁS MAS O MENOS PERO SE TE PUEDE ATRAGANTAR…"

 

“PARLA AMB GRÀCIA” es vesteix de Nadal! Ja et pots descarregar el programa 703 de divendres 5 de Desembre

Altres No Comments »

 

 

 

 

 

 

 

 

Els del "PARLA AMB GRÀCIA" ens hem volgut adelantar als Nadals i ja ens hem vestit per l'ocasió".

Al PAG 703 vàrem entrevistar l'actriu Elena Fortuny, que està interpretant al Tantarantana l'obra "Eileen Shakespeare". Vàrem repasar la nostra particular agenda a "La Coctelera"; la Mª José Segura Sola va despulla l'Antonio Banderas al seu "De cap a peus"; Galinda Lalinda va fer una trucada a un altre vident; i la Clotilde ens va donar una altra recepta senzilla per aquestes festes, malgrat que estava gairebé del tot afónica.

I la nostra frase pel cada cop més silenciós "lector anónim", aquesta vegada en castellà, doncs aquest és el seu orígen:

"NO HAY PEOR GARABATO, QUE MUCHAS MANOS EN UN MISMO PLATO"…


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines