S.O.S. ANTENA – ELS OIENTS ESCOLTEN ARA RÀDIO GRÀCIA EN PITJORS CONDICIONS QUE ABANS

La Ràdio No Comments »

antena radioMolts oients del "PARLA AMB GRÀCIA" i també de Ràdio Gràcia, ens han trucat les darreres setmanes avisant-nos que malhauradament no podíen sentir el programa o en el seu defecte, ho feien amb unes condicions molt precaries. 

Alguns d'aquests oients, fidels des de fa molts anys, han tingut el detall, de voler participar als programes per teléfon -malgrat que no ens sentíen- o fins i tot venint a l'estudi. I sòn els mateixos que des de l'Eixample, Sant Gervasi, Sants, la Barceloneta o fins i tot des del mateix Districte de Gràcia, no tenien cap mena de problema en sentir-nos correctament mesos enrrera.

Es de suposar que el problema ve de l'antena, però en qualsevol cas, volem transmetre la queixa expressada pels oients d'aquest programa, per tal que es pugui subsanar aquesta incidéncia per part de qui correspongui, questió que afecta no només a la qualitat del só sino també a l'àmbit de cobertura  -que hores d'ara també és molt més reduït- i fins i tot a la credibilitat de molts dels que fem programes a la ràdio.

Per la part que ens afecta, demanem perdó a tots els oients del "PARLA AMB GRÀCIA" pels inconvenients que això els hi pugui causar i l'esforç que fan moltes vegades en sentir-nos en les condicions que ho fan.

“ROSAURA y el collar de la calavera de cristal”, nou culebrot especial al “PARLA AMB GRÀCIA”

Avanç/Crónica programes emessos No Comments »

microEl proper divendres 27 de Juny i concidint amb el penúltim programa de la temporada, torna el culebrot per excel·lencia de Ràdio Gràcia.  Una nova entrega de la "nissaga" de Rosaura. En aquest cas, capítol especial anomenat "Rosaura y el collar de la calavera de cristal".

La temporada 98/99 va ser la primera que es va emetre un capítol setmanal dins el "PARLA AMB GRÀCIA", sota el títol de "Simplemente Rosaura". 31 capítols que van omplir part de la temporada radiofónica.

Després  d'uns anys d'abséncia, es va recuperar la història d'aquesta noia desgraciada i amb molta mala sort, a la qual alguna vegada li havía de somriure la sort i la fortuna. Aquesta recuperació es va produïr el 30 de Juny de 2.006 en un capítol especial "Simplemente Rosaura: El retorno" i posteriorment, la darrera temporada amb un altre capítol especial anomenat "Simplemente Rosaura: Operación Canalla". 

Recordar que el culebrot es fa en riguròs directe i que els personatges sòn interpretats pels membres de l'equip del programa. En aquesta ocasió seràn: Rosaura (Montse Serramià), Romualda de la Fe (Galinda Lalinda), Graciela María Auxiliadora (Mª José Segura Sola), Padre Leonardo i narrador de l'història (Xavi Miras).

Si vols venir a veure i viure el programa en directe, sòm al carrer Aldea 15-17, Centre Civic del Coll.  I si ens pots escoltar (amb permís de l'antena) ho pots fer a través del 107.7 de la FM, el divendres de 8 a 9 de la tarda.

 

“PARLA AMB GRÀCIA” recomana “Esperando a Godot”, Sala de Teatre La Casona (darrers dies!!)

Recomanacions del programa 2 Comments »

la casona

En el programa d'ahir divendres, vàrem entrevistar al "PARLA AMB GRÀCIA" a la Montse Móstoles, Directora de l'obra "Esperando a Godot", que es representa a la Sala La Casona (www.lacasona.es) i també a part dels actors de l'obra.   L'entrevista sencera la podreu trobar a la secció d'audios d'aquest bloc.

El repartiment està format per  l'Amalia Rodríguez, Lindes Farré, Ricard Salom i Dani Pedrero. Aquesta versió de la peça de Samuel Beckett es podrá veure fins el proper cap de setmana a la Sala del carrer Càceres, nº 8 al barri de Sants. No us la perdeu!!

 

LLUIS J. GRÍFOL torna aquest divendres 20 de juny al “PARLA AMB GRÀCIA”

Avanç/Crónica programes emessos No Comments »

ovnisEn el "PARLA AMB GRÀCIA" núm 689 de divendres 20 de Juny, Lluis J. Grífol, ufóleg reconegut, ens tornarà a parlar dels extraterrestres i en concret, de quin és el seu aspecte i com es comunica amb ells des de fa més de tres décades.

A més a més d'en Lluis J. Grífol, parlarem d'una obra de Teatre "Esperando a Godot", que es representa al Teatre la Casona, de Sants (www.lacasona.es) i entrevistarem la Montse Móstoles, la seva directora. Tindrem a més a més una nova consulta sentimental que Galinda Lalinda intentarà resoldre i les Subversions Originals, aquesta setmana sobre la cançó "Te recuerdo Amanda".

Recordeu, el programa s'emet els divendres en directe, de 8 a 9 de la tarda al 107.7 de la FM. I també que podeu enviar les vostres suggerències a parla@gracianet.cat

El “PARLA AMB GRÀCIA” al TRANSVERSAL WEB

"Parla amb Gràcia", història i record No Comments »

El "PARLA AMB GRÀCIA", apareix a la darrera edició del TransversalWeb, el diari digital dels barris de Gràcia, a través d'una entrevista al Xavi Miras, conductor i fundador del programa degà de Ràdio Gràcia, que es a punt de complir 18 anys en antena el proper 29 de Setembre.

logo TW

Si voleu veure i llegir l'entrevista, cliqueu en aquest enllaç:

http://www.transversalweb.cat/index.php/content/view/1235/1/

                                            ****************

 

“PARLA AMB GRÀCIA”, al vostre ordinador o mp3.

Altres 4 Comments »

Ja us podeu descarregar al vostre ordinador arxius del "PARLA AMB GRÀCIA" en format mp3. Només heu d'anar a la part dreta del bloc, a la secció "Audios del programa" i allà trobareu els que teniu al vostre abast. De moment i com a prova, ja està instal·lat el corresponent a la darrera emissió que vàrem fer divendres 13 de Juny de 2.008, amb l'entrevista amb l'actor Oriol Grau, la promoció de la Festa de la Diversitat que es va celebrar a Piera dissabte 14 de Juny i el famós consultori de"Galinda Lalinda", entre altres coses més.

mp3Anirem penjant progressivament més arxius i espais, entrevistes o talls, així com mes videos.Si us interessa algún tema en concret dels que s'hagin tractat en els darrers programes, ens ho dius a través de un comentari relacionat amb aquest article o enviant-nos un mail a parla@gracianet.cat   i el penjarem, per tal que t'el puguis baixar.

Si no vas poder sentir el darrer "PARLA AMB GRÀCIA" en directe, ara tens l'ocasió de fer-ho només unes hores mes tard. S'accepten els vostres comentaris/opinions sobre els arxius que us heu baixat.

Escoltan's… i sabràs el que es bó!!

FA 10 ANYS…. Els de “PARLA AMB GRÀCIA” i “MENÚ DE CLÀSSICA”, junts per un dia al “PARLA AMB CLÀSSICA”

"Parla amb Gràcia", història i record 2 Comments »

PARLA AMB CLÀSSICA

Els components dels programes "PARLA AMB GRÀCIA" i "MENÚ DE CLÀSSICA" als estudis de Ràdio Gràcia el 10.1.1998: dempeus PEP GORGORI (Menú de Clàssica), DANI JOVÉ (Parla amb Gràcia) i XAVI MIRAS (Parla amb Gràcia). Assegudes: MONTSE SERRAMIÀ (Parla amb Gràcia) i OLGA CARDUS (Menú de Clàssica)

Aquesta temporada s'han celebrat els 10 anys d'un "invent" molt maco que vàrem tenir a la ràdio dos dels programes històrics de Ràdio Gràcia. El dissabte 10 de gener de 1.998, els programes "PARLA AMB GRÀCIA" (que s'emetía de 12 a 14 h) i "MENÚ DE CLÀSSICA" (de 14 a 16 h) vàrem celebrar una emissió conjunta de 4 hores anomenada "PARLA AMB CLÀSSICA", emissió especial on els continguts d'un i altre programa es varen barrejar mantenint els ingredients habituals, sense perdre gens ni mica la identitat de cada programa. Sens dubte, un dels records més macos de la història del "PARLA AMB GRÀCIA" i que ens agrada recordar.

                                               *   *   *   *   *

 

 

GALINDA LALINDA, abduïda per segona vegada al “PARLA AMB GRÀCIA”

Avanç/Crónica programes emessos 3 Comments »

Galinda Lalinda, col·laboradora del "PARLA AMB GRÀCIA", va ser de nou abduïda divendres passat per l'esperit de Manolo, la parella d'una oient que li va fer una consulta del Tarot al seu espai del consultori sentimental.  Podeu veure i escoltar el moment clau en que es produeix l'abducció en aquesta adreça:  http://es.youtube.com/watch?v=mZVbOSH4SFs

El fet va ser particularment "impactant" i tant la Montse com el Xavi, que eren presents a l'estudi, es van mostrar molt trasbalsats pel fet. Curiosament, aquest programa es va celebrar un "Divendres 13", dia que es relaciona amb la mala sort i amb els fets paranormals o particularment "negres".

 Montse i Xavi al PAG

Galinda Lalinda abans intervenir 

Hem de recordar que és la segona vegada en poc temps que Galinda Lalinda es poseïda durant el PARLA AMB GRÀCIA  per un esperit, mentre està atenent la consulta d'una oient. Aqyest és un cas que no hem de perdre de vista

                                        *     *     *     *     *

 

ORIOL GRAU al “PARLA AMB GRÀCIA”: “A l’escenari s’ha de sortir sempre cagat i pixat…”.

Entrevistats No Comments »

oriolL'actor Oriol Grau va ser entrevistat al programa 688 de "PARLA AMB GRÀCIA". Nascut a Barcelona però tarragoní d'adopció, va parlar a tots els oients sobre la seva representació de "El lleig", obra que es fa al Teatre Tantarantana des del dia 4 de Juny.

L'Oriol ens va va declarar que "El lleig és una obra per espectadors que tinguin ganes de pensar una mica i en aquest aspecte s'allunya de les comédies convencionals d'aquelles que em relaxo i em fan riure, però surto del teatre tal com he entrat".

L'entrevista es va fer en conexió directa amb els "camerinos" del Tantarantana 45 minuts abans que l'Oriol sortís a l'esceneari per fer la seva representació de divendres.

Una de les anécdotes divertides de l'entrevista va ser quan va explicar els problemes als qui s'enfronta un actor o actriu quan estàn al damunt de l'escenari i li entren unes necessitats fisiológiques que no es poden aturar, tema que ell ho va patir en primera persona. L'Oriol va acabar amb una frase sobre el tema: "A l'escenari  s'ha de sortir sempre cagat i pixat…".

                                              *   *   *   *   *

L’actor ORIOL GRAU serà entrevistat al “PARLA AMB GRÀCIA” divendres 13 de Juny

Avanç/Crónica programes emessos No Comments »

En el programa del proper divendres 13 de Juny, l'actor Oriol Grau serà entrevistat al programa per parlar del seu darrer treball com a intérpret de "El Lleig", una obra de Marius von Mayenbourg que es representa al Teatre Tantarantana des del 4 al 29 de Juny de 2.008, Comparteix escenari amb Neus Umbert, Joan Negrié i Pep Muñoz.

Per a més informació podeu anar a www.tantarantana.com

cartell EL LLEIG

 


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines