“PARLA AMB GRÀCIA” nº 729 – 18.9.2009 – Comença la nova temporada!

General No Comments »

Doncs si!, el “PARLA AMB GRÀCIA” ha començat la seva 2oª temporada i el divendres 18 de setembre vàrem fer la “prévia”. Novetats, noves seccions però la base de sempre: il·lusió i ganes de fer ràdio.

“Conexió Divina” ó “El Passa-Temps” sòn dues de les noves seccions. La primera, es una petita conversa amb Déu, en conexió directa Gràcia-Cel. I el “Passa-Temps” és la nova secció de la Mª José Segura, en la qual recordarem anécdotes del mateix dia d’emissió del programa però d’anys anteriors. En aquest programa no hi havia Galinda Lalinda, que no es reincorporará fins el 2 d’Octubre, tot i que vàrem recordar la seva inovidable trucada al Professor Sako. Però vàrem ser la Montse, amb la seva veu magistral, amb qui vàrem recordar el seu històric “On no trobariem mai la Montse…”, el Xavi Miras i la Mª José Segura, com hem esmentat abans. Però hi hauràn més novetats.

I el dia 2 d’Octubre, programa especial 19é aniversari del programa, que recordem, tindrà un horari especial de 7 a 9 de la tarda i, com sempre, en directe!, des dels estudis de Ràdio Gràcia, al Centre Cívic del Coll, c/ALdea 15-17, on podeu venir a veuren’s en directe, sempre que volgueu.

Per cert, ja us podeu descarregar el primer programa de la temporada, anant a l’apartat Enllaços/Audios del programa que hi ha a la part dreta d’questa plana del bloc. O escoltar-lo simplement al mateix bloc, un cop obriu l’arxiu.

estudis de Ràdio Gràcia

Centre Cívic delColl, on sòn els estudis de Ràdio Gràcia

“PARLA AMB GRÀCIA” 19 anys d’història de la ràdio, a Gràcia

“PARLA AMB GRÀCIA” fitxa DÉU (exclusiva mundial!)

General  Tagged , , , , No Comments »

“PARLA AMB GRÀCIA” ha fitxat Deu per aquesta temporada. Cada setmana ens farà “cinc céntims” de com li va la “feina” en una conexió “divina” que farem des dels estudis de Ràdio Gràcia amb línia directa amb el Cel. Val a dir que ens podeu plantejar preguntes per fer.li, bé deixant comentaris o preguntes en aquest bloc o enviant un correu electrònic a la següent adreça:  parla@gracianet.cat

Recordeu que el 18 de Setembre comença la 20ª temporada del “PARLA AMB GRÀCIA”, amb algunes novetats com la que us hem esmentat abans, i d’altres que s’aniràn produïnt. El 2 d’Octubre celebrarem els 19 anys de vida amb un programa especial del qual us anirem donant detalls. Recordeu, el 18 de Setembre, estrena del “PARLA AMB GRÀCIA 2009/2010”.

 dios2

RÀDIO GRÀCIA: Aquest any… si?

General  Tagged , , , , 3 Comments »

Ja som al Setembre i han passat les vacances, tornant un curs més a la “normalitat”…  El “PARLA AMB GRÀCIA” comença la temporada el 18 de Setembre amb més il·lusió que mai i algunes novetats significatives. Però sempre a “casa nostra”, a “Ràdio Gràcia”. No ha estat fàcil, però hi som al peu del canó un any més.

radio-emision1

El 29 de Setembre celebrarem 19 anys en antena -esdeveniment que per questió de calendari farem el 2 d’Octubre-, amb més de 730 programes emesos. I el millor regal per a tots els que fem la ràdio sería que, d’una vegada per totes, donés el salt qualitatiu de modernitat i hi hagués una aposta sincera per part dels responsables vers l’emissora. No costa tant… o si? Recordeu que al 2.009, després de 19 anys de vida i en l’época d’Internet, “Ràdio Gràcia” encara no té web pròpia ni adreça de correu electrònic i per suposat, tampoc emetem per Internet. No sembla una mica inversemblant?

Es una petició renovada any rera any. Alguns pensaràn: “Ja hi és el de sempre…!” . Però crec que és gairebé una obligació per part dels qui fem la nostra ràdio opinar i deixar palés el nostre criteri, com a part que som d’aquesta casa. Es com demanar una carta avançada als Reis Mags… Aquest any si?

 


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines