“PARLA AMB GRÀCIA” torna el 19 de Setembre

Altres No Comments »

"PARLA AMB GRÀCIA" torna a les ones el 19 de Setembre amb els seus oients i amb més entusiasme que abans. Els continguts seràn similars als de la darrera temporada, amb alguna novetat.

I també cal dir que amb tota seguretat (tot i que ho confirmarem), farem el programa del 18é aniversari (majoría d'edat!) el 3 d'octubre de 7 a 9 de la tarda, tot i que la data exacta d'aquest aniversari és el 29 de Setembre. També confirmarem si finalment farem el programa a l'estudi o bé a la seu del Districte de Gràcia, a la Pça. Rius i Taulet i en properes noticies us avançarem els convidats i lloc final de celebració.

I val a dir que seguirà el mateix equip del programa que va fer el "PARLA AMB GRÀCIA" el 2.008 i que va acabar la darrera temporada, és a dir: Montse Serramià,  Galinda Lalinda, Mª José Segura… Sola i conduínt l'espai, en Xavi Miras. Seguirem parlant regularment del éssers extraterrestres de la mà d'en Lluis Josep Grifol i també tindrem la presencia a l'estudi i/o a través del teléfon d'altres col·laboradors temporals que ens ajudaràn a que aquest programa segueixi un any més donant "guerra" a Ràdio Gràcia.

Si ens vols acompanyar un any més, apunta't al 107.7 FM cada divendres de 8 a 9 de la tarda. Es fàcil i a més a més, no costa un euro!

"PARLA AMB GRÀCIA", 18 anys amb tú!

les tres

 

 

 

 

 

 

Montse, Mª José i Galinda


“LA PLAÇA DEL DIAMANT” a les Festes de Gràcia 2.008

Recomanacions del programa 1 Comment »

rodoredaAl "PARLA AMB GRÀCIA" estem de vacances fins el setembre però no volem deixar passar el fet que es produeix any rere any a mitjans d'AGost, com sòn les nostres Festes de Gràcia. I aquest any, amb més sentit encara doncs el nostre barri torna a homenatgear Mercé Rodoreda a les Festes d'enguany, amb motiu del seu centenari.    I en aquest sentit es projectarà la sèrie televisiva 'La plaça del Diamant', basada en l'obra de l'escriptora catalana.

Aquesta projecció es farà al lloc que dona nom a la novel·la i també al carrer Igualada, on és la seu de l'Espai Rodoreda, carrer on també hi va viure.

Com que la série es va enregistrar en 4 capítols, el 18 d'Agost (3 dies després de la inauguració de les Festes), es projectaràn els dos primers capítols i l'endemà els dos restants. Al carrer Igualada, a més a més de dilluns 18 i dimarts 19, es tornaràn a projectar dimecres 20 i dijous 21.

Cal recordar que la sèrie que va estrenar la segona cadena de TVE el 1988 va ser interpretada en els papers protagonistes per la Silvia Munt fent de l'entranyable "Colometa" i en Lluis Homar donant vida al "Quimet". La història se situa al barri de Gràcia entre el 1928 i el 1942.


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines