galindo tapaojos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al "PARLA AMB GRÀCIA" n. 693 de divendres 26 de Setembre, vàrem entrevistar la Manuela Lorente, directora de teatre; Galinda Lalinda va parlar amb un "mestre sanador" d'aquells que s'anuncien pel carrer i que solucionarà el problema sexual que li va plantejar una oient; de fet, quan va parlar amb el "curandero", va haver de fer servir el "tapa-ulls" que mostra la fotografía per tal que el veure la cara de la resta de l'equip del programa no li distraigués de la seva "missió".

La Mª José Segura…Sola va estrenar la seva nova secció "De cap a Peus", una petita però curiosa radiografía d'un personatge famós. "Rascayú" va ser la cançó de les "Subversions Originals" de la setmana i per fí, es va fer la presentació a tota l'audiéncia del programa de "Clotilde" i el seu nou espai, "El torito de Clotilde, cuina amb Gràcia", on ens explicarà de tant en tant receptes de cuina per llepar-se els dits i altres anécdotes curioses. A la foto d'abaix, apareix la mateixa Clotilde al seu restaurant , juntament amb part de l'equip del "PARLA AMB GRÀCIA" -on es va signar el "contracte" de col·laboració, i altres oients del programa que eren presents a l'acte.

I la propera setmana, programa del 18é Aniversari, de 7 a 9 de la tarde. Mes endavant sortirà en aquest bloc el detall dels continguts del programa , al qual hi pots venir com a públic.