Bé, des del darrer “PARLA AMB GRÀCIA” del 2.008, no haviem pogut actualitzar el bloc degut als canvis i sobretot, a que encara no m’havia intentat posar al dia per manca de temps. Fins avui, hem fet els programes del 16, 23 i 30 de gener i els del 6 i 13 de Febrer de 2.009.  Totes aquestes emissions corresponen als programes núm. 706 al 710 (fins el 13 de febrer).

Hem tingut de tot, entrevistes, música, col·laboracions, trucades i els nostres habituals espais. Aqui teniu algunes imatges que us donaràn una idea de que tampoc hem canviat tant d’un any a l’altre…. Seguim amb la mateixa il·lusió que abans, és a dir, molta.

Per tant, us convido a seguir visitant el nostre bloc. Més endavant, en un altre article, trobareu el resum del programa de divendres 13 de febrer. Malgrat aquesta abséncia de noticies del programa al bloc, podeu descarregar-vos els darrers programes a l’apartat AUDIOS DEL PROGRAMA que hi trobareu a la portada d’aquest bloc i visitar els enllaços a videos que trobareu als diferents articles i enllaços de video.

I també us convidem a escriure’ns i deixar els vostres missatges o comentaris en aquest mateix bloc o directamente a trvés del correu electrònic del programa parla@gracianet.cat .

Salut!

Galinda truca maestro Bilo

Galinda truca maestro Bilo

El video de la trucada al maestro Bilo el teniu en aquesta adreça:

http://www.youtube.com/watch?v=S4WYsmZbIhU

Montse i Mª José, en plena emissió del programa 709
Montse i Mª José, en plena emissió del programa 709
Galinda Lalinda, canta "Mi Jaca" al Maestro Llondi

Galinda Lalinda, canta "Mi Jaca" al Maestro Llondi

per veure el video on Galinda canta al Maestro Llondi, feu clic en aquest enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=puNWtGqCyO0