Miquel  Àngel Ripeu

Miquel Àngel Ripeu

L’actor Miquel Àngel Ripeu va ser entrevistat al “PARLA AMB GRÀCIA” de divendres 19 de Febrer, per parlar de “Malvats”  l’obra que està interpretant al Versus Teatre  www.versusteatre.com. A més a més, varem recordar el seu curriculum i les intervencions als programes de TV3  “Crackovia” i “Polònia”,  per les quals és especialment conegut pel gran públic fent els personatges de Samuel Eto’o o Carlos Kameni.

Després, la Mª José Segura Sola ens va fer les seves efemérides al “Passa-Temps” i Galinda Lalinda va rebre les trucades de dos admiradors, en Vicente (des de Marbella) i en Carlos, des de Múrcia, que ja havía trucat una altra vegada. Si voleu veure aquestes intervencions, feu click en aquests dos enllaços.

-Galinda Lalinda i Vicente http://www.youtube.com/watch?v=F8N2MNzJ_Fs

-Galinda Lalinda i Carlos  http://www.youtube.com/watch?v=NXPmmCFx65Q

A més a més, vàrem parlar amb la Rosa, una de les actrius que formen part del grup “DONES NO ESTÀNDARDS” i que ens va explicar la seva experiéncia en aquest grup”. Si voleu més informaciò, podeu fer click en aquest enllaç : http://adne.no.sapo.pt/

En definitiva, 746 programes de “PARLA AMB GRÀCIA“. A banda de veure els videos enllaçats, podeu sentir el programa sencer  i baixar-lo al vostre ordinador anant a l’apartat “Enllaços/Audios del programa” que el trobareu a la banda dreta d’aquest bloc.