Conseqüències de Foguerons

Vila de Gràcia 4 Comments »

Tant l’Àlex, com el Roger, han fet una crònica molt bonica dels foguerons. Això si, ells que estaven amb el grup d’autoritats, que van estar molta estona dins de la seu del Districte, que podien anar molt abrigats i que podien estar a primera línia al voltant dels focs.

Però els que estàvem allà fent altres coses, com per exemple castells, vam patir bastant. Primer imagineu-vos fer castells a ple més de gener, tradicionalment només es feien de Sant Joan a finals d’Octubre. Haver de portar en ple més de gener els pantalons blancs (que has comprat pensant en no tenir calor a l’estiu), i també la camisa de la colla et provoca que tinguis greus signes d’hipotèrmia.

Si hi sumem la molta estona que vam haver d’estar esperant per actuar el resultat el trobem l’endemà. Un refredat immens, que m’han deixat tirar al llit tres dies (avui he sortit al carrer una estona!!).

El resultat també hi cal tenir en compte una visita al cal metge i a partir d’aquell dia un còctel de pastilles per esmorzar i sopar. (tot això m'ho he de pendre després de cada àpat)

Malgrat els “dies després” dels foguerons (o refredat o gran ressaca) val a dir que és una festa molt divertida.

De pas felicito al Roger, recordo a tots els lectors amb càrrecs polítics que jo continuo oferint-me a fer informes i enquestes a un preu mòdic.

Putucol i la bibloteca

Vila de Gràcia 13 Comments »

Ahir vaig assistir al plenari del Districte de Gràcia, era el primer que assistia en tota la meva vida. Tal com ho vaig comentar a algú és més avorrit que una assemblea de la colla, to i que com l’assemblea té petits tocs d’humor.

En el plenari es va aprovar el protocol, no ho comentaré perquè ja sortirà publicat per tot arreu i tothom sap que és una bona noticia (deixo la valoració pels polítics, que això els hi agrada molt). Només destacar la intervenció de l’Albert Mussons, emotiva i que ha fet que la gent l’aplaudís (únics aplaudiments del públic) i també destacar la intervenció del portaveu del PP, l’Alberto Belón.

Primer de tot que ha fet la seva intervenció en castellà, es veu que era el primer cop que ho feia en tots els plenaris. Després que s’ha abstingut dient que el protocol no s’hi reflectia tota la cultura (suposo que es referia a les altres cultures que hi ha a Gràcia com la pakistanesa, la jueva, la boliviana, la sudanesa, l’escandinava, etc….) i preguntat perquè no posava res de la celebració del 12 d’octubre  i si del 11 de setembre. Sr. Belón quins actes es fan a Gràcia durant el 12 d’octubre? Que jo sàpiga no es fa cap acte, per tant no es fa cap celebració, és a dir que les colles de cultura popular i tradicional no hi participen i per això no posa res en el protocol.

Però parlant del Sr. Belón, ha dit una cosa que té tota la raó. La Biblioteca Jaume Fuster és petita i està dissenyada amb el cul. Si ja sé que va guanyar un premi del FAD, però el FAD que sap d’acústica, de funcionalitat, de sostenibilitat i de la gent que estudia??

Primer de tot hi ha molts pocs llocs per poder estudiar. Falten cadires. Però sobretot que hi ha un desaprofitament  d’espais molt bèstia. Com pot ser que la meitat del segon pis sigui un forat per poder veure el primer pis? L’únic que s’aconsegueix és desaprofitar l’espai i que el soroll de la planta baixa pugi fins el pis de dalt.

I entre altres barbaritats un preciós ascensor, però que cada cop que s’obre va dient “Segon pis” “Obrint portes” “Tancant portes” “Baixant”.

I que ara no hem vingui ningú dient que ara hi ha és lloc per estudiar o llegir que fa un any. Que això es demagògia 🙂

I que consti que per tota la resta, la biblioteca està molt bé.

Camp Nou

General 9 Comments »

 

Avui he anat al Camp Nou a veure el Barça-Nastic. El partit ha estat força avorrit, podríem dir que molt avorrit. I m'he anat fixant amb altres coses que no eren el partit, una mica més i hem perdo algun dels tres gols.

La primera distracció que he trobat era fixar-me amb els avions de paper que tirava la gent. La gran majoria no volaven masses metres, però hi havia alguns que eren autentiques obres d'enginyeria. N'hi ha hagut un parell que han anat des de dalt de la tercera graderia fins quasi bé a la línia del cercle central.

Quan m'he avorrit de seguir els avions m'he fixat amb els missatges que surten al videomarcador. Era allò que si envies un sms a un numero, el missatge surt al videomarcador. La gent no sap com gastar-se diners inútilment. Hi havia dos tipus de missatges. Uns que deien "CARI TE QUIERO" o "LOLI KIERO STAR TODA MI VIDA CONTIGO", cursilades d'aquest estil, cada missatge nou que apareixia feia augmentar el nivell de "cutreria".

 L'altre tipus de missatge era d'estil: "VISCA EL BARSA (si si n'hi havia molts que ho posaven amb la s) o "AQUEST PARTIT EL GUANYAREM 2 A 0, quan ja anvem 3 a 0.

 El que s'ha endut el premi al malgastament de diners era un que deia "OLA ORIOL", per això t'has de gastar més d'un euro???

I finalment m'he fixat amb els seguidors motivats, primer uns boixos nois, que estaven a dalt de tot de la tercera graderia, que s'han passat tota l'estona cantant càntics contra el Madrid, es veu que no sabien que jugàvem contra el Nàstic.

Els altres motivats eren, un grup que estaven tota l'estona ballant al ritme d'una trompeta. Suposo que ho feien per no adormir-se, tal i com anava al partit.

Per cert nomino, ja que ningú ho ha fet, al Saoirse, en aquella cadena de cinc coses que no sabeu de mi.

Més curts….

General 4 Comments »

 

Us penjo dos curts que han fet altres companys de la uni. Un molt divertit i l'altre molt ben fet, però molt surrealista.

 

 

Ja ha començat el joccasteller!!

General 6 Comments »

 

Ja fa una setmana que ha tornat eljoccasteller.cat amb algunes novetats. Les principals són:

 – El 25% del número total de castellers al finalitzar la temporada passada (Arrodonit a la baixa. Mínim 50 castellers).
– Tots els castellers a la pinya. Cal tornar a distirbuir-los per posicions.
– El percentantge d'assoliment de tots els castells al 0%.
– Un número determinat d'assaigs extres inicials en funció dels punts del rànquing aconseguits la temporada passada (Punts rànquing 2006 dividit per 200, arrodonit a la baixa).
– L'estat d'ànim al 75%.
– Estadístiques de castells assolits, assaigs realitzats, actuacions i rànquing del 2007 a zero.

Tot i que l'assaig ha perdut molta gràcia, ara és més ràpid. Les millores en principi em sembla bé.

Ja porto 2 dies de vacances!!…

 

 

 

Últim exàmen!!! i un joc

General 13 Comments »

Avui a les 10:03 del matí he fet l'últim exàmen del quatrimestre.  Ara m'espera un mes i 6 dies de vacaces!!!

 Seguint, l'ultim post que vaig fer, continuo penjant treballs de la uni.

 Aquest es tracta dels AZNAR INVADERS, una versió de l'Space Invaders, però que el protagonista és l'Aznar.

 Està fet amb flash. Es mou el tiraxines amb el cursor i es dispara amb l'espai. Té alguns fallos, però si Windows que es gasten una milionada per fer-lo en té, perquè un simple joc fet en Flash no en pot tenir?

 

 Jugar Aznar Invaders
 

Us deixo el codi, perquè si algun freak del Flash el vol millorar.

 

Codi Aznar Invaders

 

 

Curt: Carpe Diem

General 19 Comments »

Com a treball d’una assignatura de la Universitat, hem hagut de realitzar un curt.

Doncs, aquií el teniu. Pot semblar molt moralista o filosofic, però hem intentat posar un toc d’humor a les reflexions que es pugui tenir sobre la pròpia vida.

Cinc coses que no sabeu de mi

General 12 Comments »

 

Alex ets un piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ara per culpa teva hauré d'explicar algunes de les meves intimitats. Però no totes!!!

 

1. Quan era petit vai cantar a una coral i feia clases de guitarra, no acords cumbes, sinó guitarra classica (això es va acabar quan vaig començar 6 de primaria)

 

2. Fa tres estius vaig conviure amb en Palanca, en Rosendo (germà d'en Sansa), vivint amb el Hippie (el Gregori) a Tor. Vaig estar més de dues setmanes allà, tota una experiència.

 

3. No se com va anar, l'alcohol va afavorir bastant. Em van fer una foto amb una bandera espanyola amb el toro. (Per sort quan l'ordinador va petar la foto es va perdre)

 

4. Quan vai nèixer el meu germà em va venir a veure i hem va tirar un cotxet de joguina al cap en veure que el germanet no jugava amb ell, sinó que dormia.

 

5. Porto mitjons negres, però tenen un filet verd a la punta, per diferenciar amb els del meu pare, que no en tenen i els del meu germà que tenen un filet vermell.

 

Els hi paso aquesta putada a mon germà, a la mestressa, a la capo i a la rocafiguera


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines