Avui he anat al Camp Nou a veure el Barça-Nastic. El partit ha estat força avorrit, podríem dir que molt avorrit. I m'he anat fixant amb altres coses que no eren el partit, una mica més i hem perdo algun dels tres gols.

La primera distracció que he trobat era fixar-me amb els avions de paper que tirava la gent. La gran majoria no volaven masses metres, però hi havia alguns que eren autentiques obres d'enginyeria. N'hi ha hagut un parell que han anat des de dalt de la tercera graderia fins quasi bé a la línia del cercle central.

Quan m'he avorrit de seguir els avions m'he fixat amb els missatges que surten al videomarcador. Era allò que si envies un sms a un numero, el missatge surt al videomarcador. La gent no sap com gastar-se diners inútilment. Hi havia dos tipus de missatges. Uns que deien "CARI TE QUIERO" o "LOLI KIERO STAR TODA MI VIDA CONTIGO", cursilades d'aquest estil, cada missatge nou que apareixia feia augmentar el nivell de "cutreria".

 L'altre tipus de missatge era d'estil: "VISCA EL BARSA (si si n'hi havia molts que ho posaven amb la s) o "AQUEST PARTIT EL GUANYAREM 2 A 0, quan ja anvem 3 a 0.

 El que s'ha endut el premi al malgastament de diners era un que deia "OLA ORIOL", per això t'has de gastar més d'un euro???

I finalment m'he fixat amb els seguidors motivats, primer uns boixos nois, que estaven a dalt de tot de la tercera graderia, que s'han passat tota l'estona cantant càntics contra el Madrid, es veu que no sabien que jugàvem contra el Nàstic.

Els altres motivats eren, un grup que estaven tota l'estona ballant al ritme d'una trompeta. Suposo que ho feien per no adormir-se, tal i com anava al partit.

Per cert nomino, ja que ningú ho ha fet, al Saoirse, en aquella cadena de cinc coses que no sabeu de mi.