9d7 (Vine al Concurs!!!!)

Castellers de la Vila de Gràcia 9 Comments »

Penjo algunes fotos dels assajos del 9d7 que volem fer al Concurs de Tarragona. Realment un castell espectacular

Recordeu que si us voleu emocionar, gaudir i sobretot donar suport a la TEVA colla vine al concurs amb nosaltres.

Per venir truqueu al 656-98-11-53 // 654-30-39-16 //654-30-39-17 o enviant un mail a: info@castellersdelaviladegracia.org

La colla us ofereix el transport fins a Tarragona, un picnic (entrepà, fruita i bossa de patates), una samarreta i el dinar. Tot per 4€

NO HO DUBTIS, VINE!!!

Vine al concurs!!!

Castellers de la Vila de Gràcia 4 Comments »

El proper diumenge 1 d’octubre els Castellers de la Vila de Gràcia participem al XXI concurs de castells de Tarragona.

Tothom que hi ha anat ho ha trobat sorprenent i emocionant. Hi ha 18 colles que fan les seves millors construccions. Vibres amb el domini dels Castellers de Vilafranca, amb els cops de genialitat de la Colla Vella i les sorpreses que sempre et prepara la Joves.

Però no només és impressionant veure les colles de gamma extra, veure quatre o cinc 4d8 alçant-se alhora és espectacular.

A part de castells el que sobretot aporta el concurs és emoció, sentiments, eufòria, nervis i sobretot suor.

Qui hagi vingut alguna vegada al concurs no queda indiferent, sinó digueu-m’ho a mi que la primera vegada que vaig anar a una actuació amb la colla va ser al concurs i després m’hi vaig quedar.

Si us voleu emocionar, gaudir i sobretot donar suport a la TEVA colla vine al concurs amb nosaltres.

Per venir truqueu al 656-98-11-53 // 654-30-39-16 //654-30-39-17 o enviant un mail a: info@castellersdelaviladegracia.org

La colla us ofereix el transport fins a Tarragona, un picnic (entrepà, fruita i bossa de patates), una samarreta i el dinar. Tot per 4€

NO HO DUBTIS, VINE!!!

Jo també vull un estat propi

Vila de Gràcia 1 Comment »

De la mateixa manera que ha fet en greips, el títol del post no té res a veure amb el contingut. M’adhereixo a la campanya d’en Xavi Mir

Horaris i horaris

Ahir vaig anar a les festes del Tura d’Olot. Que també són festes d’interès nacional de la mateixa manera que les de Gràcia..

Doncs ahir vaig anar a dormir a les sis del matí i perquè ja no m’aguantava dret. No vaig estar fins aquella hora fent botellot ni tirat a una plaça. Vaig estar de festa i fins a aquella hora encara hi havia concerts, els bars estaven oberts i les barres de les barraques també.

Les festes d’Olot van començar el dimarts i acabaran diumenge, gairebé tan llargues com les nostres.

Jo no vull que les festes de Gràcia durin fins les sis del matí, principalment perquè el meu cos no ho resistiria. Però que haguem de tancar a les 2:30 els dies entre setmana crec que el que fa es portar més problemes.

Si més no es va comprovar que avançant l’horari de tancament no es solucionava res, tot el contrari causava més problemes.

Per acabar tres fotos dels bolets que es poden trobar per Molló.

Sense aigua

Calitxons 10 Comments »

Des de fa dos dies que no tinc aigua a casa.

Si estigues a un poble de la plana de Lleida, o de la costa ho entendria. La sequera és molt greu. Però el problema és que Molló està situat al Pirineu i plou un de cada tres dies.

El problema és que el nou dipòsit, el que hem dona aigua, està mal fet. Que enlloc de fer més gran la captació de la deu d’aigua la van mig tapar.

Degut això i l’increment de consum d’aigua que hi ha a l’estiu han prohibit a un veïnat (on jo visc) a regar i rentar els cotxes.

Doncs la gent és tan gilipolles que continuen regant els seus jardinets. Com que tenen el rec programat és igual que hi hagi prohibicions, que estigui plovent o fins i tot a l’hivern que s’engega quan està tot nevat.

El que més em toca els d’allonsis, que aquesta gent són els que venen només dues setmanetes a la seva torre dels Pirineus i després la gent que hi viu tot l’any (com els meus veïns) o com el meu cas o dels meus pares que ens hi passem aquí gairebé la meitat de l’any ara ens hem de fotre i hem d’anar carregant garrafes i no ens podem dutxar.

Per sort de moment hem puc dutxar a l’hotel i així els clients no s’aparten quan arribo a treballar.

I per fer les nostres necessitats amb el meu cosí ens hem distribuït els lavabos. El de dalt que està més a prop de les habitacions es per evacuar líquids, i el de baix que està més apartat per fer les necessitats més consistents, així la pudor es nota menys. Cada matí ens tocs omplir galledes per netejar els lavabos.


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines