Estafat

Castellers de la Vila de Gràcia, Vila de Gràcia 1 Comment »

Recordo fa temps quan un regidor en una reunió ens va dir que a l’OSI tindríem un lloc per assajar, sincerament no vaig creure, i vaig fer bé ja que d’un lloc per assajar, es va passar a un forat d’escala on potser hi cabíem i es va acabar en un no lloc per poder assajar.

Quan ens van dir que no hi cabíem, vam preguntar si les gralles i els tabals podrien assajar allà. La resposta va ser afirmativa, que hi hauria uns bucs d’assaig i allà podríem realitzar els assajos tant o més importants que els dels propis castells.

Aquesta resposta es va tornar a repetir fa uns dos anys. Una tècnica del Districte ens va comunicar que les Gralles i els Tabals no podien continuar assajant a l’Escola Reina Violant. Després de moltes gestions vam aconseguir que les Gralles i Tabals de la Colla poguessin assajar al Cercle Catòlic, però va durar poc, a causa de les queixes dels veïns i les conseqüents denuncies de la Guardia Urbana. Durant tos aquest mesos quan vam tenir reunions amb el Districte, ens van dir que quan s’acabes l’OSI allà podrien assajar les Gralles i els Tabals

Després d’assajar uns dies a la seu del Districte, ens vam tornar a quedar sense local. Durant la tardor del 2007, no van poder assajar massa, fins que a finals d’Octubre, el CAT, malgrat que estigués en obres ens va cedir un espai, però només els divendres, ja que els dimarts estava ocupat per activitats pròpies del CAT.

Durant l’any 2008 els divendres s’ha continuat assajant al CAT i els dimarts l’assaig es fa als Lluïsos de Gràcia, fet que ha suposat un cost molt gran per la colla, ja que s’ha de pagar el lloguer de la sala.

Ara l’OSI ja està acabat i teòricament allà hi podríem anar, almenys els dimarts, perquè diria que les nostres gralles i tabals ja va bé que puguin assajar els divendres al CAT.

Però a l’última Comissió de Joventut, si aquella que hi havia tan poca participació, se’ns va comunicar que l’OSI seria destinat a les entitats juvenils i que per tant nosaltres no podríem usar durant dues hores a la setmana les seves instal·lacions.

Si fos per mi, jo ja no aniria a cap més Comissió de Joventut.

Realment em sento estafat, no demano un local per la colla, que ves a saber si d’aquí uns anys en tenim un, només demano un lloc on una part essencial de la colla pugui assajar sense rebre denuncies multes ni pagar un dineral.

No vull ser cruel…

General Comentaris tancats a No vull ser cruel…

Aquest dies de tant en tant em surgeix algun dubte:

– Aquesta persona va disfressada o és realment així??

El Títol

General 2 Comments »

Finalment després de cinc anys i mig (d’una carrra de 3) he acabat la carrera. Alguns diria que ja era hora, potser si, però la feina ben feta es fa a poc a poc 🙂

Avui he fet la meva última, espero, visita  a la EUETIT de la UPC de Terrassa, per tal de demanar el títol.

Després de pagar totes les meves matricules religiosament, això si a un preu per credit més elevat que l’UAB, UB, PF, ja que com que fai un carrera tècnica és més cara, però on les instal·lacions i equipaments són infinitament més cutres i retrassats que aquestes universitats (i no comparem amb la Salle l’altre lloc on fan la meva carrera), he hagut de pagar 182 € pel títol.

Concretament 172 € més 10 € si volia que el titol fos convalidable per tot europa. Es veu que si no pagues 10€ no ho és…. quina cosa més extranya. Jo em pensava que el criteri per decidir si és convalidable o no seria un criteri academic i no econòmic.

Total 182 € per tenir un diploma…. amb la firma d’una persona que jo no he votat….

I per acabar una dada interessant a Televisió de Catalunya només accepten titulats en Enginyeria Tecnica de Telecomunicacions en So i Imatge de la Salle (ja que tenen una millor formació que la dona la Universitat Pública)


WordPress Theme & Icons by N.Design Studio. WPMU Theme pack by WPMU-DEV.
Entries RSS Comments RSS Entra
Aneu a la barra d'eines