Finalment després de cinc anys i mig (d’una carrra de 3) he acabat la carrera. Alguns diria que ja era hora, potser si, però la feina ben feta es fa a poc a poc 🙂

Avui he fet la meva última, espero, visita  a la EUETIT de la UPC de Terrassa, per tal de demanar el títol.

Després de pagar totes les meves matricules religiosament, això si a un preu per credit més elevat que l’UAB, UB, PF, ja que com que fai un carrera tècnica és més cara, però on les instal·lacions i equipaments són infinitament més cutres i retrassats que aquestes universitats (i no comparem amb la Salle l’altre lloc on fan la meva carrera), he hagut de pagar 182 € pel títol.

Concretament 172 € més 10 € si volia que el titol fos convalidable per tot europa. Es veu que si no pagues 10€ no ho és…. quina cosa més extranya. Jo em pensava que el criteri per decidir si és convalidable o no seria un criteri academic i no econòmic.

Total 182 € per tenir un diploma…. amb la firma d’una persona que jo no he votat….

I per acabar una dada interessant a Televisió de Catalunya només accepten titulats en Enginyeria Tecnica de Telecomunicacions en So i Imatge de la Salle (ja que tenen una millor formació que la dona la Universitat Pública)