Tant l’Àlex, com el Roger, han fet una crònica molt bonica dels foguerons. Això si, ells que estaven amb el grup d’autoritats, que van estar molta estona dins de la seu del Districte, que podien anar molt abrigats i que podien estar a primera línia al voltant dels focs.

Però els que estàvem allà fent altres coses, com per exemple castells, vam patir bastant. Primer imagineu-vos fer castells a ple més de gener, tradicionalment només es feien de Sant Joan a finals d’Octubre. Haver de portar en ple més de gener els pantalons blancs (que has comprat pensant en no tenir calor a l’estiu), i també la camisa de la colla et provoca que tinguis greus signes d’hipotèrmia.

Si hi sumem la molta estona que vam haver d’estar esperant per actuar el resultat el trobem l’endemà. Un refredat immens, que m’han deixat tirar al llit tres dies (avui he sortit al carrer una estona!!).

El resultat també hi cal tenir en compte una visita al cal metge i a partir d’aquell dia un còctel de pastilles per esmorzar i sopar. (tot això m'ho he de pendre després de cada àpat)

Malgrat els “dies després” dels foguerons (o refredat o gran ressaca) val a dir que és una festa molt divertida.

De pas felicito al Roger, recordo a tots els lectors amb càrrecs polítics que jo continuo oferint-me a fer informes i enquestes a un preu mòdic.