Avui sense gairebé temps de passar per casa després de baixar Girona, he comprat un entrepà i cap a l’estadi Lluís Companys.

Allà ens havíem de trobar amb els Castellers del Riberal, ja que anàvem a donar un cop de mà a les seves pinyes, ja que havien de fer una actuació entre el partit de la selecció catalana de Rugbi 13, i el partit dels Dragons Catalans.

El primer partit, que només hem vist la segona part, entre que no sabíem quines eren les regles i no enteníem que passava hem rigut molt, ja que cada cop que ens muntàvem una teoria de com anava el joc, a la següent jugada ens la desmuntaven.

Quan ha acabat el partit (primera victoria de la selecció catalana) hem baixat a la pista d’atletisme i hem fet els castells (p4, 4d6net, 3d6 i 2p4).

El partit dels Dragons, ha estat més animat que l’amistós, i sort que teníem el Rafael (el nou cap de colla dels Castellers del Riberal, que substitueix l’Hervé després de 12 anys sent cap de colla) que ens ha anat explicant quines eren les regles.

En aquest partit si que hem vibrat i hem al·lucinat amb les osties que reparteixen i sobretot amb el massatgista que pot atendre els jugadors al mig del camp mentre el partit està en joc.

Una nova experiència, llàstima que al final els Dragons hagin perdut.