Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabla normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”;}

Divendres passat vaig llegir a l’Independent que el Districte de Gràcia pretenia tirar la violeta al terra excepte la façana que està protegida.

 

Primer de tot dir que no crec que sigui la millor solució, ja que crec que s’hauria de respectar tot l’edifici, sobretot el bar, que crec que té un encant especial. Però si no fos així:

 

Si per una qüestió insalvable no es pot respectar tot l’interior de l’edifici crec que és una oportunitat immillorable per solucionar uns dels deutes que té Gràcia.

 

Si, segurament em direu pesat, però diria que ens ho mereixem, i com alguns ja us imagineu, estic parlant del Local pels Castellers de la Vila de Gràcia.

 

Es diu que no hi ha lloc per poder construir un local destinat a la colla, doncs aquesta és una oportunitat d’or per solucionar aquest problema.

 

Un cub de 10x10x10 (aproximadament) el terra, pot estar a la planta -1 o -2 i en aquestes mateixes plantes al costat de la zona d’assaig hi podria haver els despatxos, magatzem, arxiu, vestuaris, etc…

 

A la resta d’espai a part del bar hi podria haver les sales d’assaig (insonoritzades), despatxos i magatzems per altres entitats, sala d’actes i el que faci falta.