Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabla normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”;}

Que fa un esprai d'ambientador a la cisterna del lavabo? És per eliminar allò que en dieu pudor que dieu que passa després de fer les necessitats bàsiques sòlides (mes o menys solides depenent de l'estat de salut, del que hagis menjat o hagis begut)

 

Fa unes setmanes que la cisterna del lavabo no funcionava massa bé, perdia aigua encara que no haguessis tirat la cadena.

 

Entre el meu pare i jo quan això passava fèiem petites "txapusetes" per solucionar-ho. Parava de rajar aigua fins al cap d'uns dies que ho tornava a fer.

 

Divendres passat va tornar a perdre aigua, vam tornar a tocar el mecanisme i semblava que funcionava però dissabte a la nit vaig descobrir que no funcionava.

 

La solució va ser posar un pes a sobre del mecanisme perquè la cisterna no perdés aigua, i el primer que vaig trobar va ser un pot d'ambientador.