Com es pot allargar un dilluns!!!

Desperat-se a les  5:30, després de dormir només 4 hores i poc pq el meu estimat cos va decidir que a les 23:30 (hora que vai voler anar a dormir) no tenia són i vaig haver d'estar 2 hores donant voltes pel llit.

Descobrir que els carrers i les muntanyes a aquelles hores ja estan muntades, i anar cap a Espinavell.

A les 6 i poc ja hi havia gent que volia entrar al parking, cada any arriben més d'hora la gent.

Comprovar que no fa tant fred com l'any passat, i començar a treure'm les mil capes que portava a sobre.

Dir mil vegades la següent frase: "Bon dia, el tiquet del parkin són 3 €, amb aquest tiquet s'inclou una degustació de carn de cavall. Moltes gràcies. Aquells nois amb l'armilla reflectant l'indicaran"

Veure com un paio, per estalviar-se els 3 € enganya primer els mossos i després a nosaltres i entra al parking sense pagar. I riure molt quan ens expliquen que els mossos li han posat una multa de 90€ (per no voler pagar 3€ li toca pagar 90).

Suportar la bronca d'un altre paio pq considerava el preu molt car i dient que els hi hauriem de donar gràcies pq pujessin allà dalt (tenin en compte que a les 10 del matí ja vam tancar el parkin (450 cotxes) pq ja estava tot ple, diria que gent no en faltava).

Fer una petita visita per la fira, trobar-me el reportero ditxaretxero (o tb conegut com el meu germà) i tornar el parking.

Organitzar la sortida de cotxes del parking (quanta gent es va deixar el frontal i els baixos per no fer-nos cas!!). Anar a dinar i baixar cap abaix.

Parar a Vic, visitar per primer cop la UVic (Veure la porta només) i anar a fer un cafe amb la Gemma. Cotillejar, rajar i parlar una mica de tot.

Baixar corrents cap a Gràcia i anar directament a la Ràdio, descobrir que no tenim sintonies. Trobar el CD amb algunes sintonies i fer un programa desastros per culpa de les sintonies. Descobrir que el programa no s'ha grabat.

Arribar a casa. Treure'm les botes que ja tinc els peus bullits (fa massa calor per anar amb botes i mitjons de llana).

Estar fins a la 1:30 per fer una presentació que al final no fan servir.

Caure mort al llit