Ahir dilluns de ressaca!

La setmana que tot just hem acabat ha sigut molt mogudeta i amb les conseqüents ressaques.

El dijous hi va haver la 12 Diada Ganàpia, però això ja ho explicaré un altre dia i sobretot les peripècies de l’Escamot de les Olles.

I dissabte el sopar dels Xè aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia. Deu ni do el dia, i la nit!

Després de tot el matí transportant neveres, carregant i descarregant cotxes i omplint les neveres vam acabar dinant al Resolís. Un gran menú que gairebé no vam poder acabar. A la tarda passar una estona per la Jujol per comprovar que tot estigués bé i vaig anar cap a casa a descansar una mica i dutxar-me.

Del sopar destacar la puntualitat de la majoria de gent de la colla (que estrany!!) i la impuntualitat de la majoria de polítics, exeptuant el Ramon Nicolau que a les 8 del vespre ja estava al Roure fent temps.

Durant el sopar, diferents converses interessants amb els “convidats” que estaven a la taula presidencial, mentre menjàvem: Xató de Vilanova, Pernil brasejat al forn i Tiramisú.

I quan encara no havien repartit els postres van començar la tanda de discursos i record (cerimònia conduïda per l’Arnau), per això hem vaig quedar sense postre ni cafè.

El que vaig dir al discurs, aquest no l’havia preparat gens, ja ho podeu llegir a La Tortuga i a Transversalweb. Per variar una mica vaig demanar pel local promés fa uns cinc anys, aprofitant que el Regidor i bona part de la classe política gracienca estaven allí.

El regidor va acceptar el guant Espero que aquest cop la “solució” existeixi i no sigui una altre promesa en va.

Després la nit va continuar animada per un punxadiscos, quan es va acabar la música vam enfilar cap al Continental, però com que no ens van deixar entrar vam anar cap al local de la colla.

Resumint, molt bon ambient, festeta i moltes rialles.

A les 7:15 del matí vaig arribar a casa destrossat.