Ja arribat l’hora! Molta gent es pregunta (realment molt poca) que és l’Escamot de les Olles.

Són els irreductibles Ganàpies que es van quedar fins al final de la festa…. vam acabar esperant que obris el metro.

Com vaig dir en el post anterior vam anar als Enfants, al principi hi havia pocs Ganàpies, i poc ambient. Mica en mica va arribar la gent i la resta de Ganàpies.

Vam estar ballant una bona estoneta, però a les quatre cansats de pagar 4€ per una cervesa i que molts Ganàpies ja havien marxat cap casa seu, vam decidir marxar.

Llavors vam decidir conèixer persones de l’extrem orient, concretament Paquistenesos. Després de conversar per un espai breu, decidíem intercanviar mercaderies. Em fa l’efecte que sortíem guanyant nosaltres els hi donavem un petit tros rodó de metall i ell ens donava un metall en forma de cilindre i ple d’una beguda típica de Catalunya. Quina gent més integrada!!

Tot seguit vam decidir constituir formalment l’Escamot, per això vam anar cap a la plaça de les Olles (Plaça Sant Miquel), això si recollint les anelles de plastic que hi havia pel terra.

Allà vam estar fent temps, continuavem coneixent a Paquistenesos. Mentrestant vam ensenyar a tres guiris borratxes que eren els castells, fent pilars de dos i poms. Sort que el terra era tou (estàvem al parc infantil). Més tard van passar un parell de yonkis, que deien que els Mossos els havien pagat, a canvi d’una birra van pirar. Finalment un home amb moto blanca i llums blaves ens va dir que marxessim d’allà! Que poc enrotllat!!

Vam decidir anar cap a la plaça de la Catedral, però a mig camí tres gabatxos borratxos que havien robat una manguera als de BCNeta, ens vam voler lligar amb ella. Moments de tensió, discussió si ens havíem de pagar o no. Finalment va guanyar el no i vam anar a seure a les escales de la Catedral.

Quan van obrir el metro el vam agafar i allà l’escamot es va acomiadar (oooooooooooooooo)

Quan estava arribant a casa em vaig adonar que cap a les 6 del matí a Gràcia els ocells cantant. No sabia que hi havia ocells a Gràcia!!