Tal com vai dir al post anterior dijous es va celebrar la diada Ganàpia, molts ganapies ja han explicat com va anar. Aniré fent un copia i enganxa de diferents fotologs i un altre dia acabaré d’explicar les aventures de l’Escamot de les Olles.

Tal com explica la capo, la diada vam fer el següent:

Hem obert de p4, seguit de 4d6a i després hem descarregat el 3r 5d6 ganàpia després de 4 o 5 anys sense fer-ne cap!! Felicitaaaaaaaaats colla!!!! Estava molt més macu que als assaigs!!!! Llavors id3d6 i 3d6 (vaya xurro que ha sortit avui, ens hem relaxat… perquè era el millor que teniem!!!) i per tancar 2p4 (un carregat… sense comentaris al respecte… m'he cagat en tot, si ja era abaix!!!) i 6p3 novatos dels quals només n'han sobreviscut 2!xD Com he arribat a riure, ha estat molt graciós!

La nostra anxaneta, la kraleta explica com va anar el cinc:

Ahir un dia per no oblidar, això sens dubte… mai hagués dit k per un 5/6 staria tant contenta… pro realment vaig disfrutar com mai fent akest castell… sabia k era un dels sostres de la colla, k hi havien moltes ganes i molt treball al darrera, k hi havia nervis, pors però sobretot molta il·lusió per repetir-lo després de 4 o 5 anys sense fer-lo!!!
aconseguir-lo no va ser fàcil, per llà dalt vaig haver de tornar a fer alguna peripècias però ens ho vam currar mogollon per desacarregar-lo clar k si!GANAPIES!!! carregant-lo no en teniem prou i vam suar de valent per completar-lo!!!

El Sergi Saballut també explica com va anar el cinc i alguna cosa més.

Un servidor el va poder viure des de la buida del tres a terços sobre el meu estimat segon (el rené). Aquell castell va comensar molt bé de mides tot i que la torre es va haber d'ajuntar una mica al tres, pujaren els dosos, pujava l'acotxadora, i al arrivar l'enxaneta (hola holeta queraleta!!!) la cosa va comensar a moure's una mica, després molt, despres el recuperavem, despres tornava a moure's, una aleta, dues aletes… Crido: L'hem carregat!!! Toca descarregar-lo, només se senten crits, de canalla, de tronc, de pinya, allà passa de tot. Surt la canalla, surten els dosos, comenso a cridar de nou, baixo de sobre el rené, amb l'emoció em caic de la pinya, el tenim!!!! Lo que ve després ja es tot molt difús, salts, crits, abraçades, una emoció fortissima, ganes de plorar d'alegria… Ufff, ja me emocionat només d'escriure això…

Finalment la festa!!! Primer remullada de novatus (nova tradició a ganapies). Geniaaaaaaaaal el JB (el Jaume Barri, clar) amb alguna cançó em vaig posar nostalgic i tot (pobret paff o puff o com es digui en jaume barri… no vull ser com aquell nen… vull viure molts anys més a ganaaaapies!!! Després ganapremis, espero que els agradés a la gent.

La Marta, una de les novates de medicina explica com van anar al pilar dels novatos, l’actuació del Jaume Barri i la gimcama.

Després tocaven pilars novatus…però clar com k a mi no m'avien dit re jo feliç pensan k no ho faria…de cop i volta sento: Martaaaaa!! vas sobre en Pau!! k? com? (nervis, nervis i més nervis) Vem fer 6 pd3 novatus! i se'n van aguantar 2! Jo i la Paula!! UEEEEEEEEE

Tot i axí nose com no vax caure, entre la moto k portava a sobre i el bailoteo k baix fer allà dalt!!!

Dinar amb postres i tot! Comença a correr el beure i en Jaume Barri actuant! Ballar, cantar i fer el burro x allà! Arriba el joc del barret: recordo star tirada a terra am unes 6 persones a sobre, am una ma el barret agafat, arrosegant-me i fent força…finalment: el barret va ser meu! Kuan van cridar 18 no podria permetrem el luxe de k mel prenguesinan facilment! am lu k em va costar…jejeje

Ganapremis…VISCA LES DE MEDICINA!!!
i Gimcana: en resum, tots despilotats tiran la roba pels aires, fent postures rares, molls fins dalt! Vaig acabar fen d'enxaneta sense camisa!

Durant la gimcana la Gemmeta va fer un espectacle amb el Marc i la Nocilla, jo vaig haver de fer un pilar de dos amb una mà (l’altre estava tapant les parts més intimes), em van aixafar el cap, vam fer posicions del camasutra casteller, vam produir dos striptis (un a la regi i l’altre a la presi) i moltes coses més…

I finalment la presi :

Després Ganapremis: la junta ens vam emportar un premi per la feinada feta aquest any!
Repartim la revista i m'acomiado oficialment com a Ganàpia i com a Presi (encara em queda un mes)

Gimncana: la veritat és que em vaig avorrir bastant a la meva prova, ja que m'havia de despullar i no anava gens borratxa.

I a netejar!!!!

Cap a la Cívica i a sopar, va sobrar moltíssim sopar!!!

Després del sopar vam anar cap a Les Enfants i allà va néixer l’Escamot de les olles, però això ho explicaré un altre dia.

 

Foto familia dels Ganàpies 
 
Més fotos aquí, gràcies al Josep

 
I la revista de la Diada de Primavera 07, Diada d'hivern 06, Diada de Primavera 06, Diada d'hivern 05

 

 

5d6 Ganàpia, el segon de l'esquerra sóc jo!! (el de la torre) 
 
Jo després del dinar
 
 
3d6, jo sóc el segon de l'esquerra (La rengla dels Martí's) 
Abans de la diada
 
 
René ballant Lo Tio Pep