Teòricament volia fer un resum d’aquest cap de setmana, però parlaré del vent i les seves conseqüències a la mostra d’entitats.

Quan estàvem a punt de començar el curs de canalla, es va sentir un fort soroll i vam veure com els estancs de sobre la carpa de les CCG volaven.

Vam anar corrents cap allà i vam comprovar que no hi havia hagut conseqüències personals massa greus, a part d’una noia que tenia un trau. Quan ja havia passat l’ensurt i les persones de les entitats començaven a recollir les coses que el vent havia tirat, el vent va tirar els estancs de la filera superior a la que havia caigut abans. Un altre home, va baixar dels estancs de dalt, amb un trau a la celles. Mentrestant ajudàvem a un home gran que estava assegut darrera els estancs i que li havia passat les restes de l’estanc a pocs centímetres de la seva cara. Al cap de poc quatre estancs que estaven més avall del carrer indústria també van caure.

Mentre estava ajudant i parlant amb els de l’estanc de la federació ( i que era l’únic que més o menys s’aguantava de la filera d’estancs centrals), ens vam adonar que era perquè a una de les seves columnes estava posat un passador, i que a la resta de columnes no.

La mandra de posar una dotzena de passadors, va fer que tota la Mostra d’Entitats voles pels aires, excepte la carpa del Districte i la de les CCG, que eren diferents i si que estaven fixades al terra.

Poso alguna de les fotos que vaig fer el dissabte, podreu comprovar que no hi havia els passadors posats.

 

 

 

 Més fotos aquí baix: