Aquest dos últims dies d’aquest setmana han sigut una mica mogudets.

Dijous, ben d’hora, em toca de fer de servei de taxi a la meva tia avia i a la meva tia i portar-les i tornar-les de Salt.

A les 12 del migdia ja estic a l’UAB, on he quedat amb la meva cosina perquè em deixi la seva camera de vídeo. Després descobreixo la biblioteca de ciències, aprofito per buscar informació per poder fer el projecte (descobreixo que vol dir eufratització) i a les 14:00 a Ganàpies (per cert anirem a actuar a Berlin a l’Abril).

Cap a les 5 arriba el senyor Paixel, i torno anar  agafar el cotxe i anem cap a Girona. Allà hem quedat amb la Calitxona. Ens ensenya el seu pis/cau de merda i ens apalenquem al menjador. Comencen arribar amics i amigues de la Calitxona i quan ja som uns quant anem a sopar a un lloc que li diuen el “Bar del Mossos”. Quan arribem allà ho entenc, està al costat de la comissaria dels Mossos i n’està ple.

Després de sopar anem a un concert, k segons el tiket un grup toca dos cops, però finalment no sabem si ho fan perquè quan arribem ja han tocat.

Pels vols de les 3, el concert s’acaba i ens dediquem a buscar un bar. Fa mooolt fred, i no trobem cap bar obert, i als bars musicals no ens deixen entrar. Després de fer mil voltes per Girona cap quarts de cinc decidim tornar a casa de la Calitxona.

En el menjador ens apalanquem set persones, que mentre van mirant una pel·lícula, van caient en el món de la son. Com que estic molt incòmode, compartint un sofà okupo el llit de la Calitxona. Quan aconsegueixo adormir-me, la seva legitima propietària i el seu novio em desallotgen.

Quan torno al menjador, només queda en Paixel que ocupa el sofà i el Sr. X i la Sra. Y (mantinc l’anonimat) que s’estan liant. Em toca compartir amb ells un parell de matalassos que estant al terra.

Però entre que estant tota l’estona xerrant, que hi ha un parell de hamsters que fan molt soroll, i que durant una estona m’ha tocat dormir directament sobre el terra, gairebé no puc dormir. A les 7 del matí sona el despertador i el divendres que m’espera és un estrés:

8:45: He d’estar a Riell per començar a gravar coses pel PFC

14:00: Arribo a casa i dino ràpid

15:00: Taller de Castells a l’escola Jujol.

18:00: Actuació dels Ganàpies a l’UAB.

20:00: Assaig, a Gràcia

Finalment a les 5 del matí arribo a casa i a dormir!!!!!!!  Que ja toca.