Des de fa menys d’un any treballo ocasionalment per una empresa que realitza castings per publicitat.

És una feina entretinguda i divertida, tot i que hi ha moments molt estressants. Coneixes a molta gent i t’adones que els publicistes li donen massa a la coca.

Moltes vegades em toca fer “d’actor” per ensenyar que és el que vols que facin (és molt més senzill fer-ho tu, que intentar explicar quina acció han de fer), o també et toca actuar quan has de donar la replica o fer “d’esparring” (si al casting  es necessita que portin un paquet a l’actor, o aquest representa que s’ha d’abraçar a algú, hi ha una persona (jo) que li toca fer això).

El més divertit és a les estones mortes, en que no ve ningú, en que comencem a fer una mica el boig, utilitzant l’atrezzo del casting o intentant imitar els dos últims lluitadors de kik boxing que han passat pel plató per fer el casting.

Aquí teniu algunes fotos….

 

 

Les dues primers fotos intenta imitar els lluitadors de kit boxing, la tercera disfressat de persona que està a un funeral (més haviat sembla de segurata) i les dos últimes explicant a l'actriu del fons com volem que sigui l'abraçada…