Com que en feia mandra fer un post sobre la temporada que tot just hem acabat, he fet un mix de l’últim l’article al Sino (butlletí intern de la colla) i del discurset que vaig fer al sopar de final de temporada (si trobeu alguna temps verbal mal posat és perquè alhora de fer el mix hi ha trossos d'aquí i trossos d'allà).

Per tant aquest “rotllo patatero” val com a valoració/resum/sensacions d’aquesta temporada: 

Comencem agraint a totes les persones que van col·laborar en que el cap de setmana passat fos tot un èxit. Les i “el” caps de canalla, per organitzar el dinar de gal·la per la canalla, la canalla per oferir-nos la, ja tradicional, obra de teatre. A tots els excanalles i excaps de canalla que van venir i els que van preparar el pica-pica. A la comissió gastronòmica per la xocolatada que ens van oferir.

També a les gralles i tabals per les matinades de la Diada i els que van organitzar l’esmorzar de matinades. 

Volem destacar el gran èxit del I Pica-pica’t, per la gran quantitat i qualitat de menjar i perquè va funcionar molt bé, i podem dir que varem superar als nostres amics micacos. Tant els Castellers de Sants com els Xics de Granollers, es van sorprendre del pica pica, i ens van felicitar. És una manera senzilla de donar una bona imatge de la colla i que tothom vulgui venir a les nostres diades.

Per això volem agrair a tots els que vareu portar menjar, i la gent que va ajudar a muntar les taules i distribuint el menjar i begudes. Però sobretot volem agrair i felicitar la nostra comissió gastronòmica (Laia A, Laia O, Eli R i l’Arnau D), ja que ells van proposar la idea, ho van organitzar i hi van col·laborar activament. M’han dit que avui ens tenen una sorpresa preparada. 

També vull felicitar a tota la colla per la Festa Major d’enguany. Primer per la vessant castellera, varem realitzar la millor actuació de la temporada i una de les millors de la nostra història per la diada Castellera. Però també varem fer les millors vigílies que mai havíem fet, i varem poder fer un castell de set a la tarda de cultura popular. Però també us vull felicitar, especialment a la comissió del decorat, pel novè premi que varem obtenir. Però sincerament crec que no ens els mereixem, sinó que ens mereixem el tercer, el segon o el primer premi. I per acabar l’apartat de Festa Major agrair a tota la gent que va estar a la barra, els qui van organitzar activitats, els qui van transportar muntanyes de barrils i tots aquells que van dormir poc per col·laborar amb la colla i la Festa Major de la nostra Vila.

Felicito també als 320 que érem al concurs. Un concurs que no recordarem pels castells, però que si recordarem per la gentada de gent que vam ser. Agraeixo a tots els que van fer difusió de la nostra participació al concurs, els que van col·laborar en fer els picnics i tots els qui van portar gent al "Concurs dels 320". 

Felicitar també a l’equip de vídeo, pel magnífic vídeo que han fet aquest any. A l'equp de Sino  Aguantes, per ser tant constants i a l'equip del Terços Amunt per fer un programa de radio amb cara i ulls, malgrat totes les pegues que s'an trobat.

També felicito a les persones que fa deu anys, quan alguns tot just havíem sortit del parvulari, ban tenir l'esborrajada idea de crear una colla. Sobretot aquells que encara estan a la colla i han aportat o segueixen aportant molt a la colla.

Vull agrair a totes les persones que han col·laborat (des de mitjans de comunicació, funcionaris, polítics, botiguers, empreses, veïns i veïnes, membres de les colles de cultura popular de Gràcia, gent de la colla, familiars, amics …) . No direm noms perquè són uns molts, però l’ajuda de tots es necessària per realitzar aquesta feina dins de la colla. 

Una feina que crec, tot hi que no es correcte tirar-se floretes, s’ha fet correctament, podria ser molt millor, és veritat. Però malgrat totes les dificultats creiem que  ens hem ensortit de la millor manera possible.

També volem demanar disculpes si algun cop hem dit les coses de males maneres, sobretot a persones que estan ajudant. Però quan estàs atabalat (hi ha molts moments d’aquests) de vegades et descuides de les formes. 

Després d’aquest engreixament de l’autoestima col·lectiva, també cal fer una mica de critica. Crec que falta participació en el funcionament de la colla. Aquesta participació es tradueix des de la puntualitat, a oferir-se voluntaris per fer alguna gestió o feina fins a la col·laboració de tothom alhora d’organitzar activitats. S’ha de prendre exemple de la gent que proposa una idea i la du a terme, convertint-la en tot un èxit.

Esperem que la temporada que ve hi hagi molta més participació de tothom. Una temporada en que entrem de ple en el Xè aniversari, una temporada molt especial per la colla. On caldrà la col·laboració de tothom per celebrar el nostre desè aniversari com cal i per poder fer grans castells. 

Finalment volem donar la benvinguda a totes les persones que han vingut noves. Que últimament han estat moltes. I demanem que entre tots els ajudem a integrar-se a la colla i que se la facin seva ràpidament. Sobretot a totes aquelles persones que han vingut després del Concurs de Tarragona, tranquils no sempre és així

I recordeu, que malgrat estar de vacances castelleres, no ens hem de deixar de veure. A través de l’email i de la web us podreu informar de les activitats que organitzarem al local durant aquest hivern. 

Bona festa i no feu maldats!!!