He descobert una nova funció de la zona verda. Si al final acabaré agraint la enginyosa idea que va tenir el Sr. Hereu, el que ara és l’estimat alcalde de la ciutat del costat (Ho aclareixo perquè diuen que es seu nivell de coneixement, entre els ciutadans, es força baix.)

Tothom sap, per experiència pròpia, que despertar-se els dilluns al matí és molt fur. Costa aixecar-se del llit després de dues nits de borratxeres, amb les seves conseqüents ressaques, una actuació castellera i d’anar a veure el Barça a Ca l’Abuelo (Mentre no hi hagi Canal + al local, hi hem d’anar a veure’l)

Però no gràcies al Sr. Hereu, he trobat la solució. Com que després del cap de setmana ressacós no t’has enrecordat de posar el tiquet de la zona versa, hauràs de matinar.

Sento el Basses dient “Bon dia, són les vuit del matí i aquestes són les noticies del dia” i automàticament t’apareix en el somni, que encara no s’ha acabat (estàs mig adormit encara), el Sr. Hereu dient “El tiquet ha caducat!!” mentre et posa una multa.

Fas un bot, agafes el primer jersei que trobes i et poses les bambes (canviades de peu) i surts corrents a disposat a pagar el l’euro setmanal.

I en aquestes hores del matí, quan encara estàs mig adormit (amb el Sr. Hereu apareixent-te) com vols que un s’enrecordi d’on estava aparcat el cotxe.

Després d’un parell de voltes pels carrers del  costat de casa, veus el cotxe, però també identifiques una figura humana amb una armilla reflectant i una gorra.

És el teu amic, vigilant de la zona verda, que et busca per dir-te “BON DIA!!”, i que a partir de les 8 hores 0 minuts 0 segons i 1 milessima de segon està posant multes a tots els cotxes que accedeixen 30 segons del temps permès.

Corres a buscar una expenedora de tiquets (mai n’hi ha al costat del cotxe, i si n’hi no funciona). Tornes a corre per posar el tiquet al cotxe, quan el vigilant està només a 2 cotxes del teu.

Ja està, pots tornar a casa, dutxar-te i esmorzar.

Gràcies Sr. Hereu, gràcies a tu m’he despertat a l’hora, he fet footing i he cremat algunes calories que em sobren. Ets un polític que es preocupa dels petits problemes dels ciutadans, els que realment ens preocupen.

Gràcies, de tot cor.