L’alcalde de Salamanca va dir fa temps que els papers no es mourien si no fos usant la violència. Ja va posar totes les pegues perquè no es pogués el retorn, finalment es va quedar sense la imatge que ell i molta altre gent volia: la policia nacional barallant-se amb la policia local. Tal com deia algun periodista una de les raons era perquè els policies es coneixien i no es volien pagar amb els seus amics.

Però han utilitzat un altre tipus de violència, aquesta que últimament ja hi estem acostumats, i que la porten practicant des de fa molt temps. La Violència Judicial, amb ella tanquen diaris, il·legalitzen partits i persones, acusen de terrorisme a un noi de 14 anys i molts altres exemples. La utilitzen com una eina al servei de les seves idees i no com un dels tres poders, independents entre si (qui s’ho ha cregut algun cop això).

Llegeixo a Vilaweb que el president de la Secció Setena del Contenciós, José Luis López Muñiz i els altres 4 jutges, amb la supervisió del president de la Sala del Contenciós Administratiu de l’Audiència Nacional Carlos Lesmes (ex director general de relacions amb Justícia del govern de Aznar), han paralitzat el retorn dels papers de la Generalitat a Catalunya.

Ja deia jo que tot anava massa bé, encara aquest estimats veïns ens tenien preparat alguna sorpresa, deuen pensar que total desprès de 67 anys, per un dia no passa res.