Aprofito aquest primer missatge del meu bloc per explicar una anècdota que ens va passar el passat 20 de novembre, que pot exemplificar com poden arribar a emprenyar els fashionetis que venen al "barri de moda de la gran ciutat cosmopolita i multicultural"

El dia 20 de novembre era la diada dels castellers de la Vila de Gràcia (uf!! quina diada….), com sempre abans d’una actuació important es fan les matinades. Quan estàvem passant per la plaça Virreina va venir corrent cap a nosaltres un noi i una noia. Ens van venir a demanar que no toquéssim la música o que variéssim el recorregut, ja que ells estaven rodant un curt. En la discusió que vam tenir, sempre de bones maneres, ens van argumentar que tot allò els hi havia costat molt diners, que al seu poble algun dia ho feien (matinades) però que aqui no s’ho esparaven, que ells no ho sabien… Total que unes persones que de ves on eren volien que la cultura popular callessim perquè ells poguessin per els seu curts.

Tan de bo tots els diners que es gasten en curts els destinessin a la cultura popular, no serem tant radicals, almenys una part que la destinin a la cultura popular.