Dues propostes d’Esquerra. Treballem per tu (I). Dissabte a la Virreina

Seguim amb la campanya, explicant propostes.

Aquí penjo dues píndoles sobre dos conceptes ben diferents, i que tracten dels sectors actualment més desafavorits.

La primera sobre habitatge jove, on proposem recuperar per la gent jove 10.000 pisos buits de lloguer. Sí, és Gràcia on s'ha fet, davant del que serà la futura Oficina Jove d'Habitatge, a la Plaça de la Vila, amb un solet d'aquells bons. Hi eren, entre d'altres, en Ricard, en Xavi, la Dolors i la Sandra. Després hem fet una curta passejadeta per la Vila, d'aquelles lentes, atès que cada dos per tres algú volia parlar amb ell. "Portabella, Portabella", semblava Sant Medir.

Al matí, a FiraGran, havia plantejat els ajuts de 500 € a la gent gran amb dependència. Hi surt en Vilaplana, em penso.

Avui Esquerra Gràcia i Barcelona fem un acte a la Plaça Virreina, a les 17 h, amb parlaments a les 18 de la tarda, una bona oportunitat per escoltar de prop en Portabella. Hi parlaran també en Xavi i en Ricard.

La campanya la vam iniciar el dijous a la nit. Vaig fer un doblet, primer a Santa Coloma de Gramanet, i després en un dels llocs que ja vaig dir anteriorment que era un dels llocs macos de Barcelona, la Terrassa del Museu d'Història de Catalunya. Ple de gom a gom, molta més gent de la prevista, encara que us diguin el contrari, estàvem animats, molt animats. Una fideuà molt bona (comença els comentaris diferents), tot plegat en un ambient distès. Haig de reconèixer que a poc a poc vas coneixent a molta gent, i és divertit veure com ho encaren des de diversos districtes, i aprofites per parlar amb gent de Gràcia que no pot venir al Casal cada dimarts, o bé preguntar com està anant determinada cosa del Govern, etc.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines