A dos dies de començar la campanya

Per mi és el primer cop que participo de manera tant implicada d'una campanya electoral. És feina, certament, i més si ho has de combinar amb la feina de veritat. Tot i així, sempre trobes moments de distensió.

Avui us penjaré enllaços a diverses notícies, i sé que quedaran diversos temes encara oberts, com ara Escòcia, en Martínez Fraile i en Maragall i altres.

Per començar, una píndola on en Portabella parla del Pla Estratègic de l'Educació, amb una idea potent, la consideració cap a colles de cultura popular, caus i altre tipus d'entitats que formen part del que en podem dir educació no reglada, és a dir, formen part del procés de l'educació sense ser de l'àmbit estricte.

Altres notícies:

Els barris, motors de la ciutat (La Vanguardia)

Sobre els pisos d'11 m quadrats (El Periódico)

Sobre els cara a cara (La Vanguardia)

La Paella de Gràcia (El Punt)

Sobre l'acte d'Òmnium (e-noticies), no us perdeu els vídeos que hi ha, sobretot el de "Portabella crida Independència, Trias es manté en silenci"



2 Responses to “A dos dies de començar la campanya”

  1.   Manel Says:

    Suposo que una altra manera de referir-se a aquesta educació no reglada seria educació en el civisme, o en “cultura cívica”, per referir-m’hi en el terme que va fer famós Putnam al seu estudi “Making Democracy Work”. Ve a ser això?

  2.   Àlex Says:

    Hola Manel,
    més o menys, sí, va en aquesta línia de no només concebre l’eduació com a l’estona que s’està en una escola.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines