Archive for juny, 2006

Una mirada de l’exterior

Mirant les estadístiques del bloc per curiositat de mon germà, vam descobrir que algunes de les més de 1500 lectures provenien d’estranys enllaços de diferents buscadors. Aquí us mostro uns quants dels més curiosos.

Per començar algú que buscava el meu bloc

Com veieu el google funciona bé i sóc el primer enllaç

Després hi ha dues que van trobar el bloc a través del mateix post

Sorprèn la segona, ja que em col·loquen com a primera referència d’homes llop…

Ara venen unes quantes cerques que no sé com explicar-les… realment la gent busca coses realment curioses

I encara sorprèn més que en totes elles aparegui el bloc per sobre de les 15 primeres entrades.

I finalment dues internacionals. Una des de Portugal i l’altre la que més gràcia i satisfacció m’ha donat, ja que demostra que el treball realitzat és força correcte.

4 comments juny 24th, 2006

Youkai: Biwabokuboku

El Biwabokuboku (en japonès: 琵琶牧々) es tracta d’un pastor amb cap de llaüt. El seu origen prové d’algun vell llaüt que hagi deixat de ser tocat, segurament, degut a la mort del seu propietari i ha estat posseït per un esperit de pena i dolor.
Es dedica a encarregar-se de tenir cura de vaques i cavalls al camp i a tocar música trista per si mateix.

Add comment juny 23rd, 2006

Youkai: Basan

El Basan (en japonès: 波山) té l’aspecte d’un jove pollastre de corral, encara que és més gran i la seva mirada és maliciosa.

S’oculta en petits boscos de bambú, doncs es tracta d’una criatura queha fugit dels inferns, on es dedicava a cremar als pecadors amb lesflames que treu pel seu bec.

Add comment juny 16th, 2006

Youkai: Baku

El Baku (en japonès:獏) és un devorador de somnis, generalment malsons. És un youkai beneficiós pels humans, doncs quan un està dormint i es troba en mig d’un somni que li desagrada pot invocar la presencia del Baku mitjançant el crit: “Baku, devora aquest somni!”. El youkai no trigarà en aparèixer i menjar-se el somni, o l’esperit malèfic que el crea, per tal de que el dorment pugui descansar plàcidament. Degut a això és un youkai força conegut i apreciat per petits i grans, tant que era habitual pintar-los en els dormitoris i escriure el seu kanji en les fundes dels coixins.
Pot succeir que algunes vegades el Baku actuïsense que s’hagi invocat, apareixent inoportunament i menjant-se elssomnis beneficiosos pel descans, arribant a despertar al dorment.
L’aspecte del Baku és força variat, ja que durantels somnis és difícil contemplar-lo, però totes les descripcionscoincideixen en definir-lo combinant varies parts de diferents animals.La més comuna defineix al Baku amb cap de lleó, cos de cavall, potes detigre i cua de vaca. Una altra de les visions més freqüents li assignael cap d’un elefant i el cos d’un lleó. Inclòs se l’ha mostrat com unporc o un tapir.

3 comments juny 9th, 2006


juny 2006
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« maig   jul. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Entrades recents

Blogroll

Categories