Archive for novembre, 2007

Anunci de refresc famós del Nadal 2007

Desprès d'haver vist el trailer (si, si, dins un cinema com si fós el d'un llargmetratge) he decidit buscar si hi havia alguna cosa més per la xarxa i he trobat la versió completa que aqui us deixo.

3 comments novembre 28th, 2007

Carcassonne

Avui parlaré d'un altre joc, però aquesta vegada es tracta d'un joc de taula.
Hi ha molta gent que m'ha parlat d'ell, i tots força bé, així que quan avui la meva dona i jo l'hem vist en una botiga, no ens ho hem pensat gaire abans de comprar-lo.
No cal dir, que només arribar a casa hem decidit jugar la nostra primera partida, que ha estat força dinàmica tot i que acabàvem de conèixer les regles. La puntuació final ha estat molt ajustada, i s'ha decidit amb l'última figura a contar.

 

El Carcassonne és un joc per jugar entre 2 i 5 persones on s'han d'obtenir punts mitjançant el control dels camins, les ciutats, les granges i els claustres.
La sort només té un petit factor ja que no hi ha cap tirada de dau i l'única cosa que s'ha d'escollir a l'atzar és la peça que toca jugar. On es col·loqui i a qui beneficiï depèn exclusivament del jugador i la seva estratègia (que pot ser més o menys arriscada).

També hem vist que hi ha expansions que deuen ampliar les possibilitats del joc, donant-li algun matís interessant. Així que un cop haguem jugat bastant i dominem més la tècnica del joc, ens decidirem a provar-les.

2 comments novembre 16th, 2007

Dofus

Avui us presento un joc online que vaig coneixer al saló del manga i que esta relacionat amb el llibre que us vaig presentar fa uns dies.

DOFUS

El joc es pot descarregar gratuitament a través de la web www.dofus.es

Aqui us deixo també una captura de pantalla de com es un combat del joc:

I un video promocional: 

 

2 comments novembre 7th, 2007

Pandala

Avui us vull comentar un còmic que he trobat al saló del manga. Primer de tot us diré que el que m'ha cridat l'atenció a estat el seu dibuix, que és realment espectacular.

Quan l'he tingut a la mà, m'ha sorprès que la contraportada estigués en francès i m'he preguntat: "què fan venent un llibre en francès al saló del manga?". La resposta l'he trobat al seu interior: cap paraula destorba la visió de les imatges que narren la història (al igual que succeïa en el Gon).

Ara a esperar si la continuació acaba arribant a les llibreries o tendes especialitzades o haurem d'esperar a la pròxima edició del saló…

 

7 comments novembre 4th, 2007


novembre 2007
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« maig   març »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Entrades recents

Blogroll

Categories