Youkai: Futakuchionna

desembre 16, 2006

La Futakuchionna (en japonès: 二口女) és literalment la dona de les dues boques. Es tracta d’un youkai que es manifesta exclusivament en les dones, ja que des de sempre han estat més interessades a mantenir estrictes dietes i règims. Quan aquests casos s’aguditzen i s’arriben a extrems perillosos pot manifestar-se, en la part posterior del cap, una segona boca que encarna tot allò que la dona s’ha reprimit de menjar. Degut a que aquesta segona boca es troba sovint amagada entre els cabells, aquests li faciliten l’aliment, ja que poden moure’s per si mateixos. Com que es tracta d’una aparició sobrenatural, tot allò que sigui engolit no afectarà per a res a la dona, de manera que menjarà compulsivament i sense fre.

Moltes dones amagaran aquest fet, ja que en un principi es podran sentir avergonyides, però no dubtaran de beneficiar-se d’ella i secretament l’utilitzaran sense remordiments, arribant a l’extrem de deixar de menjar en públic inclòs per la boca normal. Com es pot comprovar per aquestes paraules, les dones no tindran control sobre ella, encara que puguin pensar el contrari, i finalment donaran via lliura als seus impulsos, deixant que es manifesti en públic.
Si aquesta boca addicional no desapareix, la dona passarà a convertir-se definitivament en un youkai.
Hi ha altres versions de sobre com apareixen aquestes boques, la majoria parla d'un sentiment reprimit o un desig ocult, tot i que també es parla de dones que has permès que les seves fillastres morissin per inanició.

Entry Filed under: Cultura japonesa. .



4 Comments Add your own

  • 1.    Carol  |  desembre 17th, 2006 at 9:16 pm

    Qué és un yukai ?

  • 2.    20g32  |  desembre 17th, 2006 at 9:53 pm

    He fet un copy & paste del primer article que va publicar aquest blocs sobre els Youkais: “Els Youkai o Yōkai (en japonès : 妖怪) es poden definir com a esperits, aparicions, dimonis, monstres o fantasmes. Es un terme força ampli que inclou un gran nombre de criatures sobrenaturals del folklore japonès molt diferents entre elles.”
    més info: http://blocs.gracianet.org/post/22/517

  • 3.    Carol  |  desembre 17th, 2006 at 10:38 pm

    Gracies !

  • 4.    abraham  |  desembre 22nd, 2006 at 11:47 pm

    En tot el bloc hi ha varies definicions d’aquells que conec i vaig obtenint informacio. Intento de fer un petit diccionari per als amants de la mitologia i el manga (ja que hi apareixen sovint).

Leave a comment

Required

Required, hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


desembre 2006
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« nov.   gen. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entrades recents

Blogroll

Categories