Archive for octubre, 2008

Fotos del Pilar en homentage a l’Albert Musons

divendres, octubre 31st, 2008

Aquest dijous 30 d'Octubre els Castellers de la Vila de Gràcia vam realitzar un pilar després de la missa en record a l'amic Albert Musons.

Després de la missa el Grup 1850 va organitzar una lectura de textos de l'Albert.

Les fotos són de Montse Torres.

 

 

Conspiració!

divendres, octubre 31st, 2008

La previsió meteorològica pels propers dies és del tot favorable… malgrat tot, des dels alts estaments administratius del país volen fer creure que aquests dies plourà amb intensitat per tot arreu. Mireu el Meteocat què alarmistes que són…

http://www.meteocat.com/mediamb_xemec/servmet/previsio/municipal/946_barcelones.htm
(poseu el ratolí sobre de Barcelona)

http://www.meteocat.com/mediamb_xemec/servmet/previsio/municipal/946_osona.htm
(poseu el ratolí sobre Centelles… jeje… ja sabeu on és?)

I perquè tot aquest muntatge.. us preguntareu. Tothom a sentit a parlar de la crisi? ("Crisis! What crisis?" que ja van dir els Supertramp el 1975). Doncs la crisis econòmica que ens diuen que tenim a sobre. Aquella mena de virus que tothom respira, i que no és la grip…

Doncs és evident que les anunciades pluges per aquests dies responen a la intenció del govern perquè acudim en massa als centres comercials: mengem hamburgueses amb ketxup, comprem crispetes al cine, comprem PC al Carrefour i magdalenes l'Ikea… i per tant així fem moure l'economia per tal que la borsa experimenti una pujada equivalent al percentatge de la suma de l'impost enrevessat… (La Trinca dixit).

Total… la previsió meteorològica és un muntatge i no plourà!

Així que us proposem les activitats per gaudir del sol i l'aire lliure:

  • Assaig de divendres: com sempre, a partir de les 19h comença l'assaig de Canalla. No te'l perdis perquè només en queden 3! Després sortirem al pati per fer l'assaig sota el cel estrellat…
  • Castanyada: divendres, després de l'assaig, al local hi haurà castanyes, moscatell (i per tant més castanyes), i alguna sorpresa més… tot això a partir de quarts d'una…
  • Actuació: aquest diumenge actuem a Centelles amb els Sagals d'Osona i els Moxiganguers d'Igualada.
    • Hora i lloc de sortida (Gràcia): 10'30h, Jardinets
    • Hora i lloc trobada (Centelles): 11'30h, (Plaça de Mossèn Joan Xandri)

I si plou?
Doncs si plou, ja podeu anar buscant fotografies de la Colla al vostre arxiu. Estem preparant una exposició de fotos "artístiques" sobre la Colla que es passejarà per les entitats més importants de la Vila. Si tens fotos o ens vols donar un cop de mà per preparar-ho envia'ns un mail (info@cvg.cat) o parla amb la Junta durant l'assaig.

I si hi ha crisi?
Doncs compra i reparteix la Loteria de la Colla! Aquest divendres continuarem repartint talonaris (recordeu que pel primer talonari venut hi ha un descompte de 2€ al sopar de la Diada!)… i "repartiendo suerte" que diuen als anuncis…

Pilar d’Homenatge a l’Albert

dijous, octubre 30th, 2008

 

Aquest dijous, és primer aniversari de la mort del nostre company i casteller d'honor Albert Musons, en homenatge seu farem un pilar davant de l'Esglèsia de St. Joan (Pl. de la Virreina).

El pilar serà després de la missa que comença a les 20h, cap a les 20:45h. Després de la missa també hi haurà una lectura de textos de l'Albert.

En cas de pluja el realitzarem dins de l'esglesia.

Dissabte a Terrassa!

dijous, octubre 23rd, 2008

Ostres… ja fa tres setmanes que no ens posem la camisa!

M'hauré engreixat? La trobaré? No hauré cosit el botó que se'm va trencar mentre dinava al Tinglado? L'hauré de buscar al fons del cubell de la roba bruta*? Uppss… aquesta no és la meva… la tindrà ella?!?

Fes-t'ho com vulguis… però porta-la a Terrassa!

Aquest dissabte 25 d'octubre actuem amb els Minyons de Terrassa i els Margeners de Guissona, per la Diada del local de Minyons.

Actuació: 19h, Pl. Vella (Terrassa)
Convocatòria a Terrassa: 18'30h (Pl. Vella)
Convocatòria a Gràcia: 17'30h (FGC-Gràcia)

Aquest any els Minyons celebren el Xè Aniversari del primer 3d10fm i el primer 4d9 del sXX. Per això han organitzat una sèrie d'actes a laPl. Vella de Terrassa que inclouen:

  • 19h: Actuació castellera: Minyons de Terrassa, Margeners de Guissona i Castellers de la Vila de Gràcia
  • 20'30h: Espectacle "10 anys del 3d10"
  • 21:30h: Concert de rumba "Ai, ai, ai"

Per això ens han ofert el seu local per si algú es vol quedar a dormir a Terrassa després de la festa. A més, també ofereixen anar amb ells a Girona (autocar i dinar) per l'actuació que tenen l'endemà. És important que qui hi estigui interessat ens avisi (via mail, info@cvg.cat, o durant l'assaig de demà) perquè ells es puguin organitzar.

* Per abans posar-la a la rentadora, eh?

 

Presencia al Correllengua de Gràcia

divendres, octubre 17th, 2008

Aquest dissabte 18 d'octubre els Castellers de la Vila de Gràcia estarem presents als actes del Correllengua a Gràcia, que es celebren a la Plaça de la Vila (Rius i Taulet)

Des de les 17:00 fins a les 21:00 tindrem una paradeta on es podrà trobar informació de la colla i comprar mocadors, llibres i altres productes de la colla.

A partir de les 18:15 es realitzarà un taller de castells per totes les persones que vulguin iniciar-se en aquest món.

 

 

Els videos del Concurs de Tarragona (Part 2)

dimecres, octubre 15th, 2008

Videos dels castells que vam realitzar al XXIIè Concurs de Castells de Tarragona, realitzats per Eulàlia Balaguer:

Cinc de set:

 

Quatre de vuit:

 

Quatre de set amb l'agulla:

 

Pilar de cinc:

 

 

 

Crònica Blava del Divendres 10 d’Octubre del 2008

divendres, octubre 10th, 2008

Gràcies a tothom!!!

divendres, octubre 10th, 2008

Benvolgut casteller/a,

Acabem de participar en el XXIIè Concurs de Tarragona, la qual cosa vol dir que estem dins les millors 18 colles castelleres. Hem assolit un meritori 15è lloc, i això demostra que hem treballat, que portem una bona trajectòria i que, si ens ho proposem, encara podem arribar més lluny.

També hem aconseguit arribar a ser 300 persones al concurs, amb l’ajut dels Castellers de Badalona, dels Castellers de la Sagrada Família, dels Tirallongues de Manresa i dels tots els amics que heu portat primer a l’assaig i després al Concurs.

Per tot això que hem aconseguit tots plegats us en volem donar les gràcies, i sobretot volem agrair a tots els Castellers i castelleres de la Vila de Gràcia la vostra assistència i participació als assaigs i al concurs i la col·laboració en l’organització.

Tanmateix, hem de tenir en compte que tenim reptes ben a prop que cal encarar amb ganes i esforç. És per això que, amb l’objectiu d’assolir-los amb èxit, us emplacem a “fer pinya” i a continuar venint els dimarts i els divendres a l’assaig. Solament d’aquesta manera aconseguirem els objectius que com a Colla ens mereixem.

Salut, força i Visca els Castellers de la Vila de Gràcia.

Miquel Sendra i Carles Gallardo

Recomenacions pel Concurs

dijous, octubre 9th, 2008

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabla normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”;}

Recomanacions pel Concurs

 

Durant el trajecte Gràcia-Tarragona que van fer els 6 autocars que ens van portar al Concurs, es va passar un vídeo didactico-humoristic amb alguns gags i recomanacions pel Concurs de Tarragona.

 

Aquí en teniu un fragment:

 

Les fotos del Concurs de Tarragona (2on Part)

dimecres, octubre 8th, 2008

Avui publiquem més fotos del Concurs de Tarragona, realitzades per Montse Torres.

XXIIè Concurs de Tarragona: Quadrant pinya del 4d8Tarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

 XXIIè Concurs de Tarragona: Pinya del 4d8Tarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 XXIIè Concurs de Tarragona: 4d8 realitzat a la plaça de Braus de TarragonaTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Panoràmica de la PlaçaTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

  XXIIè Concurs de Tarragona: Foto de grup Concurs de Tarragona,  Tarragona (5-10-2008). Foto de Martí Urgell

 

 XXIIè Concurs de Tarragona: Descansat entre castell i castellTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: El Regidor Guillem Espriu amb el President de la Colla Miquel SendraTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Grallers i tabalers de la collaTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Repartint la paella en els Tingados de TarragonaTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Dinant al Tinglado de Tarragona després del ConcursTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Discurs del Cap de Colla i President després del DinarTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Gralles i Tabals de la CollaTarragona (5-10-2008). Foto de Montse Torres

 

XXIIè Concurs de Tarragona: Gralles i Tabals de la Colla (5-10-2008). Foto de Montse Torres