Archive for desembre, 2007

Innocentada

diumenge, desembre 30th, 2007

La noticia publicada, el passat 28 de desembre, era una innocentada. De moment ni canviarem el color de la camisa ni anirem a Amsterdam.

Qui sap si d'aquí un temps…

Castellers de la Vila de Gràcia i Sun Microsystems

divendres, desembre 28th, 2007

Fa una setmana que l'empresa Sun Microsystems (http://www.sun.com/) ens va proposar representar-los durant aquest any, en motiu del seu 25è Aniversari.

http://www.sun.com/aboutsun/media/presskits/25years/index.jsp

La idea els va venir arran de veure que el valors castellers lliguen bé amb la seva filosofia d'empresa. De fet ja fa un parell d'anys van utilitzar una imatge castellera per promocionar la seva web (podeu veure aquesta noticia http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=1732111). Sun Microsystems és una gran empresa que entre d'altres és propietària del llenguatge Java i el sistema operatiu Solaris.

La seva proposta es basa en:
  • Participar i actuar en la seva festa europea que es celebrarà a Amsterdam a mitjans de setembre.
  • Importants ingressos econòmics, així com l'ajuda per la busqueda d'un nou local social i d'assaig (sobretot en formes d'avals, ajudes legals i de gestió,…), ja que l'empresa està interessada en obrir una petita seu aquí.
  • Canviar el color de la camisa, per adequar-lo al seu color corporatiu, així com afegir un petit logotip, durant les actuacions del 2008.

Des de la Junta veiem que és una bona oportunitat per donar-nos a conèixer, així com també per millorar sobretot pel què fa al tema local. També veiem, però, que el fet d'afegir el logotip d'una empresa com el canvi de color de la camisa pot no entrar dins de la filosofia de la Colla.

Des dels estatuts de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya no sembla que hi hagi impediment en fer aquest tipus de canvi.

Desde la Junta també veiem que és un tema prou important com perquè la decisió sigui de tota la Colla. Us mantindrem informats…

Bona entrada d'any!

Video Temporada 2007

diumenge, desembre 2nd, 2007

 

Com cada any, gràcies a l'equip de video,  durant el sopar de final de temporada vam passar el video de la temporada. 

Aquest any: Castellers de la Vila de Gràcia (1997-2007)

Pengem alguns trossets, més endavant més.

Per poder adquirir el video, més endavant ja explicarem com es podrà fer.