Gràcies a tothom!!!

Benvolgut casteller/a,

Acabem de participar en el XXIIè Concurs de Tarragona, la qual cosa vol dir que estem dins les millors 18 colles castelleres. Hem assolit un meritori 15è lloc, i això demostra que hem treballat, que portem una bona trajectòria i que, si ens ho proposem, encara podem arribar més lluny.

També hem aconseguit arribar a ser 300 persones al concurs, amb l’ajut dels Castellers de Badalona, dels Castellers de la Sagrada Família, dels Tirallongues de Manresa i dels tots els amics que heu portat primer a l’assaig i després al Concurs.

Per tot això que hem aconseguit tots plegats us en volem donar les gràcies, i sobretot volem agrair a tots els Castellers i castelleres de la Vila de Gràcia la vostra assistència i participació als assaigs i al concurs i la col·laboració en l’organització.

Tanmateix, hem de tenir en compte que tenim reptes ben a prop que cal encarar amb ganes i esforç. És per això que, amb l’objectiu d’assolir-los amb èxit, us emplacem a “fer pinya” i a continuar venint els dimarts i els divendres a l’assaig. Solament d’aquesta manera aconseguirem els objectius que com a Colla ens mereixem.

Salut, força i Visca els Castellers de la Vila de Gràcia.

Miquel Sendra i Carles Gallardo

Leave a Reply