Avui he fet un petit recorregut per dos caixes diferents i un banc. Havia de cobrar l’anunci que vaig fer per Sunny, ingressar uns diners de la colla i actualitzar la meva llibreta.

Primer de tot, havia de cobrar el txec de l’anunci. Són tant graciosos els de la productora que apart de doner-me els diners més d’un mes després de l’anunci, el txec era del SabadellAtlantico. I on coi hi havia una oficina del banc Sabadell??? Després de 10 minuts (si encara tinc l’ordinador espatllat i el que m’han deixat va una mica molt lent) he pogut descobrir on hi havia una oficina.

He anat a l’adreça que hi havia a la seva web, però continuant amb la simpàtia generalitzada d’avui, he descobert que en l’adreça indicada hi havia una botiga que no era un banc. Després de donar voltes amunt i avall he descobert que l’oficina estava dos carrers més avall del lloc on m’havien fet anar.

He entrat, els hi dono el txec i el DNI a l’empleat i em diu: – "L’he d’informar que si li aplicarà una comisió de 3 euros per despeses en el cobrament del txec" He quedat "flipant", si volia cobrar tot l’import havia d’anar a l’oficina on hi ha el compte de la productora. Com que no volia anar fins a la Vila Olímpica, aquell home s’ha quedat 3 euros que jo m’havia guanyat amb la meva suor (i tant que vai suar, amb tots els focus que hi havia).

Després he anat a la Caixa de pensions per ingressar uns diners de la colla. Resultat: 20 minuts de cua perquè l’empleada em digues de males maneres que omplis el formulari per a ingressos, contes els diners tres cops i em digués adeu.

He continuat la meva visita a les caixes anant a Caixa Catalunya. Cinc minuts de cua. Quan ja era el meu torn he demanat que m’ingressessin els diners que havia cobrat abans al compte corrent que em van obrir quan em van donar el carnet de la UPC. Doncs l’empleat volia que li ensenyes el meu DNI, però entre caixa i caixa he passat per casa hi havia deixat la meva cartera allà. Total que aquell home no em volia ingressar uns diners MEUS al MEU comte!!!

Resumint, fas cua perquè després et robin.