Batakada RadioActiva


El concurs La Campana estrena web
febrer 28, 2008, 8:00 am
Filed under: Notícies

Tal i com vem anunciar ahir, Batakada i Castellers organitzem un concurs musical de grups novells… I tenim web: Gracianet.cat/LaCampana
 



Concurs musical La Campana
febrer 27, 2008, 11:41 am
Filed under: Notícies

Els Castellers de la Vila de Gràcia, juntament amb el programa Batakada RàdioActiva de Ràdio Gràcia organitzen el primer concurs de grups novells.

El guanyador de "La Campana", a part d'una dotació econòmica podrà tocar a la plaça de la Vila durant la Festa Major de Gràcia.

El termini de presentació de candidatures és fins el 24 de març, enviant un email a lacampana@gracianet.cat o a traves de correu tradicional al local dels Castellers de la Vila de Gràcia (C/ Astúries 83 Baixos).

Les candidatures presentades constaran de una maqueta del grup i una presentació del grup on hi haurà breu descripció de grup: estil, història i currículum (màxim una plana), nom del representant, número de telèfon  i correu de contacte i adreça web, si el grup en té.

Les bases del concurs són les següents:

1. La raó d'aquest Concurs no és altra que estimular la promoció de grups de música novells.

2. Els grups que es presentin hauran de tenir com a màxim un disc publicat.

3. Els grups hauran de cantar en català o tenir la majoria del repertori en català.

4. Es valorarà positivament que la majoria del repertori sigui original del grup.

5. Es valorarà positivament que els grup sigui de la Vila de Gràcia. Però només s’aplicarà aquest criteri en cas d’empat entre diferents grups.

6. El concurs estarà format per dues fases. La primera a través de la votació popular es designaran 10 finalistes. Els candidats a passar la següent fase es podran escoltar en el programa Batakada RadioActiva de Ràdio Gràcia (107.7FM), els dilluns de 9 a 10 del vespre.

7. En la segona fase un jurat compost, per representants dels Castellers de la Vila de Gràcia, músics i representants d’entitats de la Vila de Gràcia escolliran el grup guanyador.

8. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el dilluns 24 de març, aquest inclòs.

9. Les candidatures presentades constaran de una maqueta del grup i una presentació del grup on hi haurà breu descripció de grup: estil, història i currículum (màxim una plana), nom del representant, número de telèfon  i correu de contacte i adreça web, si el grup en té.

10. Les candidatures es podran presentar mitjançant correu ordinari, enviant-ho a Castellers de la Vila de Gràcia, C/ Astúries 83 Baixos 08012 Vila de Gràcia (Barcelona) o per correu electrònic a lacampana@gracianet.cat indicant la url per descarregar les peces musicals i la presentació en format pdf.

11. El grup guanyador podrà tocar a la Plaça de Vila (Rius i Taulet) durant la Festa Major de Gràcia. També tindrà una campanya de promoció del concert i una dotació econòmica de 500 €.

12. L’organització podrà escollir en cas d’excepcionalitat dos grups guanyadors.

13. L’organització es reserva el dret de declarar el concurs desert.

14. L’organització del concurs es reserva el dret de modificar els terminis i bases del concurs.

15. Qualsevol aspecte no previst en les bases serà resolt pels organitzadors.

16. El fet de participar-hi pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.



Una altre setmana sense poder emetre.
febrer 25, 2008, 6:45 pm
Filed under: Notícies

Des de Batakada RadioActiva volem demanar disculpes als nostres oients, ja que per culpes alienes a la nostra voluntat, portem dos setmanes sense poder emetre el nostre programa. Ens informa que per culpa de la pluja, l’antena no pot donar senyal i per tant deixa el dial totalment en blanc.




Aneu a la barra d'eines