Batakada RadioActiva


Una altre setmana sense poder emetre.
febrer 25, 2008, 6:45 pm
Filed under: Notícies

Des de Batakada RadioActiva volem demanar disculpes als nostres oients, ja que per culpes alienes a la nostra voluntat, portem dos setmanes sense poder emetre el nostre programa. Ens informa que per culpa de la pluja, l’antena no pot donar senyal i per tant deixa el dial totalment en blanc.




4 Comments so far
Leave a comment

coi de país, cada any cauen 4 gotes i cada any tot a prendre pel cul. A veure si arriba el canvi climàtic d’una vegada i deixa de ploure i tot funciona bé! 🙂

   greips 02.25.08 @ 8:00 pm

Llàstima, una setmana més també sense poder escoltar al Trompeta i en tenia moltes ganes… què hi farem? El Trompeta de totes maneres ho actualitza igual.
A veure la propera setmana…

Per cert, necessari no porta accent Batakadus.

   Trompeta 02.25.08 @ 8:22 pm

Com a director de l’emissora us vull demanar disculpes perquè el vostre programa ha estat dels més castigats per aquest seguit d’avarias. El cas és que sempre que plou, l’emissor s’atura i l’emissió es talla.

El tècnic Jordi Domènec (i de vegades jo mateix, però sobretot el Jordi), puja a la muntanya on hi ha l’emissor, fa el reset i tot torna a la normalitat. Però evidentment, i per raons de seguretat personal no ho fa ni quan hi ha massa humitat i el terra està moll, ni quan és fosc.

Em consta de manera segura que el Districte hi està posant tots els medis possibles perquè això no torni a passar. Us reitero les disculpes, us agraeixo la bona feina que esteu fent amb el vostre programa, que ja arriba a la cinquena temporada, i també us agraeixo la moderació en la queixa.

Carles

   Carles Salat 02.26.08 @ 10:06 am

No ho fèiem amb to de queixa, sinó d’informació al oient… que deu estar una mica desconcertat amb Radio Gràcia…

   20g32 02.26.08 @ 10:20 am



Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Aneu a la barra d'eines